Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Τραγικός θάνατος 16χρονου που είχε κρυφτεί σε τροχούς αεροπλάνου

FΤραγικός θάνατος 16χρονου που είχε κρυφτεί σε τροχούς αεροπλάνου
Αναπάντητα ερωτήµατα δηµιουργεί ο θάνατος ενός 16χρονου Αµερικανού, το διαµελισµένο σώµα του οποίου βρέθηκε σε... προάστιο της Βοστώνης, εκατοντάδες χιλιόµετρα µακριά από το σπίτι του στη Βόρεια Καρολίνα. Ολα τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι ο νεαρός έπεσε από αεροπλάνο,στο οποίο όµως είχε για άγνωστο λόγο κρυφτεί.
Δεν είναι µόνο ο λόγος για τον οποίο ο Ντελβόντε Τισντέιλ κρύφτηκε στο σύστηµα αποθήκευσης τροχών του επιβατηγού Boeing 737 που απασχολεί τις αρχές, αλλά και πώς κατάφερε να ξεφύγει από το σώµα ασφαλείας του αεροδροµίου.

«Είναι πραγµατικά τραγωδία. Ανόµως ο νεαρός είχε άλλο κίνητρο, ήταν, ας πούµε, τροµοκράτης;», παρατηρεί ο εισαγγελέας του Νόρφολκ στη Μασαχουσέτη Ουίλιαµ Κίτινγκ τονίζοντας τη σοβαρότητα τουσυµβάντος, µιαπερίοδο που τα µέτρα ασφαλείας στα αεροδρόµια είναι ιδιαίτερα αυξηµένα και οι επιβάτες περνούν από σωρεία ελέγχων προτού επιβιβαστούν. Το µυστήριοαρχίζειστις15 Νοεµβρίου, την ηµέρα εξαφάνισης του 16χρονου. Λίγες ώρες αφότου δείπνησε µε την οικογένειά του στο σπίτι τους στο Σαρλότ, όπως αναφέρεται στους «Τάιµς», οι γονείς του ανακάλυψαν πως δεν ήταν στο σπίτι και ανέφεραν την εξαφάνιση στην αστυνοµία.

Μία σειρά γεγονότων οδήγησαν τις αρχές στο συµπέρασµα πως ο Ντελβόντε κρύφτηκε στο σύστηµα αποθήκευσης των τροχών. Βάσει της νεκροψίας, τα τραύµατα δεν είναι ούτε από µαχαίρι ούτε από όπλο, αλλά συµβατά µε πτώση από µεγάλο ύψος. «Στις 7.00 το απόγευµα της 15ης Νοεµβρίου ένα Bοeing 737-400 απογειώθηκεαπό το διεθνές αεροδρόµιο Charlotte Douglas, στη Βόρεια Καρολίνα, µεπροορισµό το αεροδρόµιο της Βοστώνης. Περίπου στις 9.30 µ.µ. φοιτητές βρήκαν ένα σοβαρά τραυµατισµένο σώµα στην πόλη Μίλτον, ακριβώς κάτω από το ίχνος πτήσης», λέει ο εισαγγελέας Κίτινγκ. Επιπλέον, οι ερευνητές βρήκαν αποτυπώµατα από γράσοστον αριστερό τροχό, καθώς και µια πλαστική κάρτα µαζί µε το πτώµα, η οποία είχε παγώσει και διασκορπιστεί σε κοµµάτια, ένδειξη ότι ο έφηβος εκτέθηκε σε θερµοκρασίες υπό του µηδενός.

Δεν είναι πρωτοφανές στον κόσµο να κρύβονται λαθρεπιβάτες σε αυτό το σηµείο του αεροσκάφους, υποστηρίζει η Λόρα Μπράουν, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Το φαινόµενο ωστόσο είναι εξαιρετικά σπάνιο στις Ηνωµένες Πολιτείες, όπου τελευταία φορά αναφέρθηκε ανάλογο περιστατικό στις14 Απριλίου του 1972. Εναακόµη παγωµένο πτώµα βρέθηκε,στις 7 Φεβρουαρίου 2010, σε αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Νέα Υόρκη - Ναρίτα (Ιαπωνία).Οπως αποκαλύφθηκε αργότερα, τοπτώµα ήταννιγηριανού λαθρεπιβάτη και βρισκόταν στο σύστηµα αποθήκευσης τροχών επί µήνες.

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου