Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τα ζώδια της ημέρας

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας..


KΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)



Οι Κριοί δείχνουν πολύ χαρούμενοι σήμερα μιας και η Σελήνη δίνει βαρύτητα στον 9ο οίκο τους αλλά και ο Άρης θα ενισχυθεί κι από τον Ήλιο. Ο ερωτισμός και η ανάγκη για ελευθερία στη ζωή σας θα κυριαρχήσουν.


ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)


Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο Σκορπιό, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα, θα φέρει καθυστερήσεις και αναβολές στο ζώδιό σας, σε ό,τι έχει να κάνει με τις συνεργασίες σας.
ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου) 


Οι Δίδυμοι σήμερα δείχνετε να είστε πολύ καλά χάρη στην ώθηση που δίνουν οι διελεύσεις στον 5ο οίκο σας, συμπεριλαμβανομένου και του Ερμή. Χάρη και στη θέση της Σελήνης, ο ερωτικός τομέας θα έχει σήμερα… την τιμητική του στη ζωή σας!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) 


Οι Καρκίνοι σήμερα έχουν τον 6ο οίκο τους ισχυρό και θα ασχοληθούν πολύ με τις λεπτομέρειες στην εργασία τους. Υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται να ρυθμίσετε για να πάτε παρακάτω. Οι γεννημένοι του Ιουλίου είναι πιο δραστήριοι.
ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)


Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για το ζώδιό σας! Η Σελήνη βρίσκεται σε έτερο ζώδιο της φωτιάς και ο κυβερνήτης σας , ο Ήλιος δέχεται τη βοήθεια του Άρη. Αν και συναισθηματικά υπάρχουν κάποια θέματα με την οικογένεια, στους υπόλοιπους τομείς δεν καταλαβαίνετε από εμπόδια…


ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)


Οι Παρθένοι δείχνετε να είστε πιο δραστήριοι σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Ο Ερμής στο 2ο οίκο σας ενισχύεται από τον Ήλιο και δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αντίστοιχες υποθέσεις. Επίσης οι γεννημένοι του Αυγούστου ίσως αντιμετωπίσετε σήμερα πρόβλημα επικοινωνίας με μέλος της οικογένειάς σας.


ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)


Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας φέρνει κάποια αναταραχή στη εισροή χρημάτων στις τσέπες σας, κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα. Σήμερα είναι πολύ καλή μέρα για να βρείτε εναλλακτικές λύσεις στο πρόβλημα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)


Οι Σκορπιοί σήμερα δείχνετε να νιώθετε ασφαλείς σε σχέση με τα οικονομικά σας καθώς ο 2ος οίκος σας ενισχύεται και σας δίνει ασφάλεια. Ο ερωτικός τομέας για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη εμφανίζει προβλήματα επικοινωνίας.
ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)


Μια καλή μέρα ξημερώνει για το ζώδιό σας! Η Σελήνη βρίσκεται στις μοίρες σας και θα δώσει πρόσθετη ενέργεια αισιοδοξίας στο ζώδιό σας! Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου ωφελούνται πολύ σε αποφάσεις για κάποιο νέο στόχο τους.

Filokseno**
 Πηγή:24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου