Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

«Κολλάει» η πώληση της Λίβερπουλ



Προσπαθήσουν να «σπάσουν» τα περιοριστικά μέτρα

Το απόγευμα της Τετάρτης το Δ.Σ. της Λίβερπουλ μετά από συνεδρίαση έδωσε την τελική έγκριση για την πώληση του συλλόγου στην New England Sports Ventures. Το ανώτατο δικαστήριο του Τέξας αναμενόταν να δώσει το «πράσινο φως» με καταδικαστική απόφασή του σε βάρος των ιδιοκτητών Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ.

Όμως, εκείνοι πρόλαβαν και κατέφυγαν σε δικαστήριο του Τέξας το οποίο διέταξε προσωρινά περιοριστικά μέτρα κατά των ανεξάρτητων διευθυντών της Royal Bank of Scotland και της NESV, και έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει η πώληση. Μάλιστα, οι δύο επιχειρηματίες ζητούν και 1.600.000 λίρες ως αποζημίωση!

Οι διευθυντές εξέδωσαν ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Οι Thomas Hicks και George Gillett έχουν λάβει απόψε μια προσωρινή διαταγή για περιοριστικά μέτρα από το Δικαστήριο του Τέξας, κατά των ανεξάρτητων διευθυντών, Royal Bank of Scotland PLC και NESV, ώστε να αποτραπεί η ολοκλήρωση της πώλησης».

Οι Royal Bank of Scotland και New England Sports Ventures θα προσπαθήσουν την Πέμπτη να «σπάσουν» αυτά τα περιοριστικά μέτρα και αν τα καταφέρουν η πώληση είναι θέμα ωρών, σύμφωνα με το BBC.

Πηγή:gazzetta

Filokseno**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου