Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Καλό το φλερτ αλλά…

Είναι σίγουρα από τα πιο ωραία πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος. Το φλερτ εκτός του ότι βοηθάει στο να γνωρίζεις κόσμο, κρατάει την αυτοπεποίθησή σου ψηλά, σε χαλαρώνει από τη ρουτίνα και κάνει καλό, ψυχολογικά και σωματικά. Πότε, όμως, ξεφεύγει από τα όρια;....



Βασικός σκοπός κάποιου όταν φλερτάρει δεν είναι μόνο.το να καταφέρει να ρίξει μια γυναίκα. Για πολλούς και πολλές το να φλερτάρουν είναι απλά μία στάση ζωής. Είναι μέρος της καθημερινότητάς τους. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο ένας από τους δύο βλέπει λίγο πιο πέρα από το απλό φλερτ. Είναι η κλασική περίπτωση που μας αρέσει μία γυναίκα, ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον μας, αλλά όταν πρέπει να προχωρήσει ένα βήμα, τότε κάνει πίσω. Και πάλι απ’ την αρχή. Τι κάνουμε τότε;





Κατ’ αρχήν ας λάβουμε υπ’ όψιν, πως σίγουρα δεν την αφήνουμε αδιάφορη. Μπορεί, δηλαδή, να μην κάνει το βήμα προς τα εμπρός, αλλά δεν είναι και ότι δεν τη νοιάζει και καθόλου. Αν ήταν έτσι τότε με το που θα έπρεπε να αποφασίσει αν θα έπρεπε να υποκύψει ή όχι, θα προτιμούσε το «όχι» και δε θα μας ξανάβλεπε. Αυτό δε σημαίνει ότι σίγουρα να περιμένουμε, θα ανταμειφθούμε.






Πολλές φορές μάλιστα, κάποιες γυναίκες δεν ενδιαφέρονται τόσο για το με ποιον φλερτάρουν, αλλά το αν φλερτάρουν. Δεν τις ενδιαφέρει ποιος είναι, αλλά αρκεί που υπάρχει αυτός ο κάποιος. Τις νοιάζει απλά να τις βγάζει έξω, να τους στέλνει λουλούδια και ένα σωρό άλλα τέτοια. Αυτές, λοιπόν, είναι περιπτώσεις καμένες από χέρι, οπότε δε θα τις σχολιάσουμε καν.






Όταν από την άλλη τη βλέπουμε αναποφάσιστη, δεν ξέρουμε πώς να το χειριστούμε. Η πιο ενδεδειγμέ νη λύση, ίσως να είναι η αλλαγή πορείας. Όταν μας ενδιαφέρει να την έχουμε, αλλά αυτή παραμένει στο φλερτ, τότε ίσως είναι καιρός να κάνουμε λίγο πίσω. Να την αφήσουμε να μας κυνηγήσει και αυτή λίγο. Να ξέρουμε πόσο αληθινό είναι το ενδιαφέρον της. Αν αρχίσουμε εμείς να εξαφανιζόμαστε και αυτή να μας ψάχνει, σίγουρα είναι καλό σημάδι.






Αν πάλι, αρχίσουμε να αραιώνουμε τις επαφές που είχαμε κι αυτή δεν κάνει και τίποτα το ιδιαίτερο για να τις ξανακάνει τόσο συχνές όσο και πριν, τότε μάλλον που δεν την ενδιαφέρουμε και όσο θα θέλαμε. Και πριν βιαστεί κανείς να πει πως μπορεί απλά να μη θέλει να ρίξει τον εγωισμό της, πρέπει να τονίσουμε, πως σε μία τέτοια περίπτωση αυτό δεν ισχύει.






Άλλο είναι να μη θέλει να πάρει αυτή ένα τηλέφωνο μετά το πρώτο ραντεβού κι άλλο να μην παίρνει μετά από κάμποσο καιρό που τραβάει η ιστορία. Υποτίθεται πως από κάποιο σημείο και μετά αποκτάς και μία άνεση. Δεν πρέπει κι αυτή να δείξει κάτι; Είναι πολύ παράλογο και εγωιστικό να νομίζει πως μόνο ο άντρας πρέπει να κάνει τέτοιες κινήσεις.






Το να αρχίσουμε να χανόμαστε, λοιπόν, είναι η καλύτερη λύση. Αν «πιάσει» αυτό, τότε η κοπελιά θα μας αναζητήσει. Αυτό δε σημαίνει πως πέρασε το τεστ και πως γυρνάμε στα ίδια. Όχι. Πρέπει να αρχίσει να μας κυνηγάει και αυτή. Δεν είναι καθόλου καλό για την εικόνα μας να ξέρει πως με το που θα μας ζητήσει κάτι, έχει γίνει ήδη. Δεν πρέπει να είναι καθόλου σίγουρη ότι μας έχει.






Τώρα στην περίπτωση που λέγαμε πριν, να αραιώσουμε εμείς κι αυτή να μην κάνει καμία κίνηση, τα πράγματα είναι πιο απλά. Τη γράφουμε και δεν την έχουμε καν στα υπ’ όψιν. Έτσι κι αλλιώς η τύπισσα είναι αλλού. Δε μας νοιάζει αν είναι τρελή για άλλον, αν δεν της αρέσουμε ή αν απλά θέλει κάποιον να της κερνάει κανένα ποτό χωρίς να χρειάζεται να του κάτσει. Όπως και να έχει η γυναίκα δεν είναι για εμάς. Κάνουμε εμείς τη ζωούλα μας και προχωράμε παρακάτω. Και όπως είπαμε. Όταν το φλερτ αρχίζει και τραβάει παραπάνω από το κανονικό, άσε την να μας κυνηγήσει και αυτή λίγο. Δεν παθαίνει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου