Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Δικαιωμένη αισθάνεται η μητέρα του Αλέξη



Ανησυχεί μήπως επαναληφθούν περιστατικά βίας απέναντι σε παιδιά

Η Τζίνα Τσαλικιάν, μητέρα του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με αφορμή την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας δήλωσε:

«Η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης για την αναίτια δολοφονία του Αλέξανδρου αφορά όλη την ελληνική κοινωνία. Για μας, την οικογένειά του, η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το κλείσιμο της αυλαίας της άθλιας παράστασης κατασυκοφάντησης και βάρβαρης προσβολής της μνήμης του αθώου παιδιού μας, με πρωταγωνιστές τους δράστες του εγκλήματος και την υπεράσπιση του Ε. Κορκονέα.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι δολοφόνοι, μετά την αποτρόπαια πράξη τους, επιδόθηκαν σε συστηματική προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και αδίστακτου διασυρμού του νεκρού παιδιού μας. Στην ακροαματική διαδικασία κατέρρευσε όλη αυτή η νοσηρή, μοχθηρή και ασύδοτη τακτική.

Εκείνο που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ο κίνδυνος επανάληψης τέτοιων φαινομένων βάρβαρης δολοφονίας ανυπεράσπιστων παιδιών και πολιτών και βάναυσης προσβολής της μνήμης τους. Γιατί, ακρογωνιαίος λίθος του ελληνικού πολιτισμού ήταν και παραμένει ο σεβασμός στους νεκρούς. Συνεπώς, είναι αδιανόητο μετά από ένα έγκλημα οι θύτες και αυτοί που τους εκπροσωπούν να προσβάλλουν χωρίς οποιαδήποτε κύρωση τη μνήμη αθώων θυμάτων.

Αισθανόμαστε ότι έχουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους δικηγόρους μας καθώς και τους ανώνυμους και επώνυμους πολίτες, οι οποίοι υπερασπίστηκαν τον Αλέξανδρό μας. Οφείλουμε επίσης στην ελληνική κοινωνία να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν όσοι συμμετείχαν στην πρωτοφανή και άνανδρη συκοφαντική εκστρατεία σπίλωσης της μνήμης του Αλέξανδρου, καθώς και επίορκοι Αξιωματικοί της Αστυνομίας και ψευδομάρτυρες που επιστρατεύτηκαν στην επιχείρηση συσκότισης και συγκάλυψης της υπόθεσης».

Filokseno**
 Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου