Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ριέρα: «Συνεχώς πάνω απ' τον Παναθηναϊκό»!



Αυξάνεται η ψυχολογική πίεση στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου και ειδικά στον Παναθηναϊκό, μετά από κάθε νίκη του πρωτοπόρου, Ολυμπιακού, τόνισε ο Άλμπερτ Ριέρα μετά το 3-0
επί της Ξάνθης. 
«Το ότι νικήσαμε σήμερα μας κάνει να αυξάνουμε την ψυχολογική πίεση στον Παναθηναϊκό, διότι είναι από πίσω μας στη βαθμολογία και μας κυνηγάει. Εμείς θέλουμε να είμαστε συνεχώς από πάνω», είπε σχετικά.


Διαβάστε τι δήλωσαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το τέλος της αναμέτρησης στα «Πηγάδια».

Αναλυτικά:

Άλμπερτ Ριέρα: «Ευτυχώς ήταν καλό το γήπεδο και αυτό βοήθησε πολύ κι εμένα, αλλά και όλη την ομάδα. Γενικώς μου άρεσε το γήπεδο. Ο κόσμος ήταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο σαν τα αγγλικά γήπεδα και αισθάνθηκα οικεία. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για εμάς στη συνέχεια, παίζουμε με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Δύο σημαντικά παιχνίδια, που πρέπει να κερδίσουμε. Το ότι νικήσαμε σήμερα μας κάνει να αυξάνουμε την ψυχολογική πίεση στον Παναθηναϊκό, διότι μας κυνηγάει στη βαθμολογία. Εμείς θέλουμε να είμαστε συνεχώς από πάνω»

Βασίλης Τοροσίδης: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα σ’ αυτά τα μέρη, εδώ είναι ο τόπος μου και ήταν λογικό να σεβαστώ τον κόσμο και να μην πανηγυρίσω το γκολ που πέτυχα. Ήταν ένδειξη σεβασμού προς τον κόσμο που έχει δείξει ότι με σέβεται κι αυτός και με αγαπάει. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, ένας δύσκολος μήνας συνολικά για εμάς, αλλά θέλουμε η συνέχεια να ’ναι πολύ καλύτερη. Ακολουθεί ο Άρης και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο ματς, καθώς και να γινόμαστε καλύτεροι, αφού στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Άριελ Ιμπαγάσα: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε, αυτό που μετράει για εμάς είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτός ήταν ο στόχος μας και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Ακολουθούν τα ματς με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, που είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Θέλουμε να νικήσουμε και στα δύο ντέρμπι, αλλά τα αντιμετωπίζουμε ένα-ένα. Πρώτα βλέπουμε τον Άρη και μετά θα ασχοληθούμε με τον Παναθηναϊκό».

Ούρκο Πάρντο: «Περιμέναμε να νικήσουμε και πρέπει με αυτή τη νοοτροπία να αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος, όπως και οι συμπαίκτες μου. Έχουμε καλή ομάδα και το αποδείξαμε. Το κλειδί για τη νίκη είναι ότι παίξαμε σοβαρά, απέναντι σε μία καλή ομάδα και κρατήσαμε την μπάλα περισσότερο στην κατοχή μας».


Filokseno**
 Πηγή: 24wro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου