Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Νίντζα εναντίον Μέσι



Video: Ιαπωνία-Αργεντινή: 1-0

O Σίνζι Οκαζάκι έδωσε την νίκη στην Ιαπωνία επί της Αργεντινής με 1-0. Ο Μέσι έκανε ότι μπορούσε, αλλά απλά δεν τον ήθελε η μπάλα. Μαγική εικόνα το σκορ.

Ο Σέρτζιο Μπατίστα υπέστη την πρώτη ήττα του με την Αργεντινή από την Ιαπωνία. Οι Ιάπωνες ήταν ανώτεροι και πέτυχαν μια διάσημη νίκη απέναντι στην Αλμπισελέστε του Λιονέλ Μέσι. Έτσι λοιπόν θεωρείται άκρως πετυχημένο το ντεμπούτο του Αλμπέρτο Ζακερόνι στον πάγκο των «Σαμουράι». Η Αργεντινή άρχισε το παιχνίδι δυναμικά και με μαέστρο τον «Λέο» έκλεισαν στα καρέ τους τους Ιάπωνες όντας μια διαρκής απειλή για την ασιατική άμυνα. Ο Μέσι άγγιξε το γκολ στο 6’ μπαίνοντας στην περιοχή μετά από το πετυχημένο ένα-δύο με τον Ντιέγκο Μιλίτο. 

Η Αργεντινή κυριαρχούσε σε κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε συνεχώς για το γκολ, χωρίς όμως να το καταφέρνει. Η σκληρή άμυνα και το συνεχές τρέξιμο των «Σαμουράι» απέδωσε καρπούς στο 18’ όπου σε μία αντεπίθεση ο Οκαζάκι χρίστηκε σκόρερ μετά την ασταθή απόκρουση σε τρομερό σουτ συμπαίκτη του, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Το παιχνίδι συνέχισε να έχει την ίδια μορφή και μετά το 18ο λεπτό, με την Αργεντινή να απειλεί συνεχώς, χωρίς όμως να μπορεί να βάλει την μπάλα στο πλεκτό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και συνεχίστηκε με την ίδια εικόνα και τον Μέσι να είναι ο φόβος και τρόμος για την Ιαπωνική άμυνα. Μάλιστα άγγιξε πάλι το γκολ με μία τρομερή ατομική προσπάθεια μπάσιμο, αλλά πάλι η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Η Ιαπωνία διέλυε τις επιθέσεις των «Αλμπισελέστε» με όποιο τρόπο μπορούσε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και ουσιαστικά το τελικό σκορ είναι μαγική εικόνα.

Filokseno**
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου