Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Europa League: Ζενίτ - ΑΕΚ 4 - 2





Μετά το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ συνέχισε τις κακές της εμφανίσεις και στο Europa League. Η Ένωση για την 2η αγωνιστική των ομίλων ηττήθηκε στην Αγία Πετρούπολη από την Ζενίτ με 4-2, δείχνοντας πως περνάει μια αγωνιστική κρίση τον τελευταίο καιρό.
Οι "κιτρινόμαυροι" του υπηρεσιακού τεχνικού Μπλένταρ Κόλα, σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των φορμαρισμένων Ρώσων, ενώ τόσο το γκολ της Ζενίτ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όσο και η αποβολή του Νασούτι στο 41', έκαναν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.....


Όσον αφορά την αποβολή του Νασούτι, η ΑΕΚ δικαιούται να διαμαρτύρεται, καθώς ναι μεν το πέναλτι που έκανε Αργεντίνος ήταν, ωστόσο στην αρχή της φάσης ο Μπιστρόβ πήρε την μπάλα με το χέρι και η φάση θα έπρεπε να είχε σταματήσει εκεί.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Ρώσους να έχουν ρίξει τον ρυθμό τους μετά το 60ο λεπτό, με την ΑΕΚ το μόνο που να καταφέρνει ήταν να μειώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καφέ στο 80'.

Γήπεδο: "Πετρόφσκι"

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Ζενίτ (Σπαλέτι): Μαλαφέεβ, Χουμπότσαν, Μπρούνο Άλβες, Κρίζανατς, Λούκοβιτς, Ζιριανόβ, Ντενιζόβ (67' Σιρόκοφ), Μπιστρόβ (78' Κανουνίκοφ), Λάζοβιτς, Ντάνι (67' Ροσίνα), Μπουκαρόβ.

ΑΕΚ (Κόλα): Αραμπατζής, Δέλλας, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μάκος, Λαγός, Γκέντσογλου, Καφές, Σκόκο (81' Μπλάνκο), Λυμπερόπουλος (46' Γιάχιτς), Τζεμπούρ (58' Ντιόπ).

Κάρτες: Μαλαφέεβ (80'- Ζενίτ, κίτρινη), Νασούτι (41'- ΑΕΚ, κόκκινη), Πατσατζόγλου (41'- ΑΕΚ, κίτρινη), Μάκος (84'- ΑΕΚ, κίτρινη)


Σκόρερ: Χουμπότσαν (1'- Ζενίτ), Μπρούνο Αλβες (13'- Ζενίτ), Λάζοβιτς (43' πεν., 57'- Ζενίτ)- Λυμπερόπουλος (37'- ΑΕΚ), Καφές (83' πεν.- ΑΕΚ).

Filokseno**
 Πηγή:freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου