Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Οι Active Member στο Passport

Οι Active Member στο Passport

Μετά από χρόνια απουσίας
Οι Active Member, ένα από τα πιο παλιά και αγαπημένα συγκροτήματα, επιστρέφουν σε γνώριμα μέρη, για δύο συναυλίες στο Passport .

Οι Active Member δημιουργήθηκαν τον Ιούνιο του 1992, από τον Β.D.Foxmoor και στη σημερινή του μορφή το γκρουπ αποτελείται από τον Β.D. Foxmoor και την Sadahzinia.

Μέσα στο 1992, ο B.D. Foxmoor, δημιούργησε τη Freestyle Productions, μια ομάδα παραγωγής, μέσω της οποίας κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο, τη «Διαμαρτυρία». Ο B.D. Foxmoor ηχογράφησε αυτόν το δίσκο το 1993, χωρίς να έχει ιδιαίτερα τεχνικά μέσα και χωρίς καθόλου ακαδημαïκές μουσικές γνώσεις.

Στη συνέχεια συγκέντρωσε και οργάνωσε έναν πυρήνα ανθρώπων , τους Radicals, για να στηρίξουν την όλη προσπάθεια. Από τότε, όμως, η Freestyle Productions έχει κυκλοφορήσει δεκάδες δίσκους, είτε σαν ανεξάρτητη εταιρία είτε σε συνεργασία με άλλες πολυεθνικές εταιρίες. Πράγματι, στις αρχές του 1995 οι Active Member τράβηξαν το ενδιαφέρον των δισκογραφικών εταιρειών και υπέγραψαν συμβόλαιο με την Warner (για πρώτη φορά ελληνικό hip-hop γκρουπ υπέγραφε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα.)

Μέσα σε λίγους μήνες κυκλοφόρησε η τρίτη δισκογραφική δουλειά των Active Member «Το Μεγάλο Κόλπο», που τους έκανε ευρύτερα γνωστούς. Έκτοτε οι Active Member τόλμησαν την υπέρβαση να βαφτίσουν το hip-hop που εκπροσωπούσαν και να το πουν Low Bap, προσδιορίζοντας ότι σημαίνει την άμεση σχέση που έχει ο λόγος με τη ζωή.

Η Freestyle Productions και κατ’ επέκταση ο B.D.Foxmoor και οι Active Member έχουν συμμετάσχει στην κυκλοφορία 85 δισκογραφικών δουλειών και projects από το 1993. Το 2009 κυκλοφόρησε ο 15ος στη σειρά προσωπικός τους δίσκος τους, με τίτλο «Απ' της φτιάξης μας τα λάθια». Έχουν εμφανιστεί ζωντανά περισσότερες από 600 φορές στην Ελλάδα, καθώς και στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Γερμανία.

Οι Active Member θα εμφανιστούν στο Passport στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Passport: Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς

Ημερομηνία Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, στις 22.00

Πληροφορίες Τηλ.: 210 4296401, κρατήσεις: 6940 558558

Τιμές εισιτηρίων 12 ευρώ προπώληση – 15 ευρώ ταμείο

Filokseno**
 Πηγή: http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/124795/oi-active-member-sto-passport/
 www.filokseno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου