Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

«Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να βοηθήσει»

 Τι πιστεύει ο Νικόλας Πατέρας για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Απαισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Νικόλας Πατέρας με άρθρο του στο «Goal», καθώς εκτιμά πως «δύσκολα θα βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν στο μέλλον μετά τη λάσπη και τη συκοφαντία που δεχτήκαμε εμείς παρά την κατάκτηση του νταμπλ».

Ο Νικόλας Πατέρας αναφέρει…

«Το 2008/09 αναλώθηκε στην προσπάθεια να μπουν οι βάσεις για μία νέα ομάδα με τριετή προοπτική. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, λόγω απειρίας και έλλειψης χρόνου, έγιναν και ορισμένα σφάλματα στις μεταγραφές, καθώς υπήρξε απόλυτη ασυνεννοησία μεταξύ Βέλιτς και Αντωνίου (σημειωτέον πως και οι δύο είχαν προταθεί από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη) κι έτσι επέλεξα να παραμείνει ο δεύτερος, που ήταν πιο άφθαρτος επικοινωνιακά».

«Ο Παναθηναϊκός σαν ΠΑΕ ήταν πάντα ζημιογόνος και γνωρίζαμε όταν βάλαμε τα χρήματα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του 2008 ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί ξανά να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα. Όλες οι μεταγραφές και τα έξοδα καθ’ όλη τη διάρκεια της προεδρίας μου πληρώνονταν από τους διευθυντές που βρήκα στην ΠΑΕ και ήταν της πλήρους εμπιστοσύνης του Γιάννη Βαρδινογιάννη, του κ. Φάνη Βουτσαρά και του κ. Αλέξανδρου Παπαδοσπυριδάκη. Καμία οικονομική κίνηση δεν γινόταν χωρίς να τη γνωρίζουν οι ανωτέρω».

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενότητα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού φαίνεται (τιμωρία τριών αγωνιστικών από επεισόδια) να μη στηρίζει τη διοίκηση και ταυτόχρονα συνέχιζα να δέχομαι λάσπη από οπαδικές εφημερίδες (των μεγαλομετόχων), δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνω».

«Καλό θα είναι να μην αδικούμε κανέναν από αυτούς που προσέφεραν έστω κι ένα ευρώ για το καλό της ομάδας μας, γιατί δύσκολα θα βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν στο μέλλον μετά τη λάσπη και τη συκοφαντία που δεχτήκαμε εμείς παρά την κατάκτηση του νταμπλ».

Π. Γιαννακόπουλος: «Κακοδιαχείριση και έλλειψη χρημάτων»

Για κακοδιαχείριση των χρημάτων που μπήκαν στην ομάδα από το 2008 και έλλειψη ρευστού έκανε λόγο ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Υπήρξε κακοδιαχείριση στο θέμα των χρημάτων που υπήρχαν διαθέσιμα πριν από 2,5 χρόνια. Αυτό που πρέπει να γίνει πρωτίστως είναι να σταματήσει η εσωστρέφεια, αλλά και να πραγματοποιηθεί το συντομότερο η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, να δούμε ποιοι και αν θα συμμετέχουν σε αυτή και να πορευτούμε ανάλογα. Διότι, επαναλαμβάνω, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Η πολυμετοχικότητα δεν είναι το πρόβλημα».

Πολέμης: «Τα οικονομικά δεδομένα άλλαξαν»


Κάλεσμα για ενότητα μεταξύ των μετόχων και προσαρμογή στα νέα οικονομικά δεδομένα έκανε ο Αδαμάντιος Πολέμης. «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και οι διαφορές να μείνουν έξω από τον Παναθηναϊκό. Τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει πλέον η διάθεση από τους μετόχους να βάλουν τόσα πολλά». χρήματα στην ομάδα, άρα θα πρέπει να ζητάμε λιγότερα από τους μετόχους και να περιορίσουμε τα πάγια έξοδά μας».

Πηγή: sport-fm.gr
Filokseno**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου