Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο απαράδεκτος κύριος... Τζιμπρίλ Σισέ!


«Σήμερα νιώθω σαν με π……» (εγώ ντρέπομαι να γράψω και την λέξη), αλλά προφανώς ο Τζιμπρίλ Σισέ... ο κατά τα άλλα εξαιρετικός ποδοσφαιριστής δεν έχει «τσίπα» πάνω του ή μας έχει γραμμένους στα όμορφα του υποδήματα...

για να σεβαστεί τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που βγάζει στην χώρα μας. Και  πολύ περισσότερο τους Έλληνες που στην πλειοψηφία τους τον αποθεώνουν, κυρίως  οι φίλοι του τριφυλλιού και λιγότερο ίσως, οι φίλαθλοι άλλων ομάδων αναγνωρίζοντας του την μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία!

Ίσως ο κύριος Σισέ θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και να αναφερόταν με τελείως διαφορετικό τρόπο σε αυτό που πίστευε ότι του έκαναν και όχι με θράσος και ύφος «χιλίων καρδιναλίων»  στην επίσημη συνέντευξη τύπου του ματς να προβαίνει σε τέτοια απαράδεκτη δήλωση για επαγγελματία ποδοσφαιριστή! Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω το αν ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε από την διαιτησία του Παπά  (είναι για γέλια όποιος το πιστεύει αυτό), αλλά σίγουρα θα μπω στην διαδικασία να πω μερικά πράγματα για τα όσα πιστεύει για εμάς τους Έλληνες ο κύριος Σισέ!


Προφανώς ο «τύπος»  αυτός νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς... ή σε κατοίκους υποανάπτυκτης χώρας! Ο  Σισέ που δεν έχει τολμήσει στην καριέρα του (και ούτε θα τολμήσει ποτέ),  να κάνει αντίστοιχες  δηλώσεις, όταν αγωνιζόταν στην Πρέμιερ Λιγκ ή στο Γαλλικό πρωτάθλημα, γιατί εκεί θα τον έπαιρναν από το αυτί...  και θα τον πέταγαν εκτός πρωταθλήματος, προφανώς βρίσκει και τα κάνει ή μπορεί να έχει και καλούς δασκάλους.. από τους οποίους μαθαίνει γρήγορα για το πώς θα πρέπει να φέρεται.


Και επειδή προφανώς στον Παναθηναϊκό μπορεί να είναι και ικανοποιημένοι από αυτά που δήλωσε το μεγάλο τους αστέρι, ίσως και να του δώσουν και «μπόνους», αλλά αν υπάρχουν αρμόδια όργανα που υποτίθεται ότι κόπτονται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και για την καταπολέμηση της βίας, ο Σισέ θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τα όσα δήλωσε, επαναλαμβάνω πολύ περισσότερο την στιγμή, που οι δηλώσεις αυτές έγιναν μπροστά στις κάμερες, στην επίσημη συνέντευξη τύπου του ματς και όχι σε μία ιδιωτική συζήτηση ή σε μία συνέντευξη σε κάποια εφημερίδα ή σε κάποιο περιοδικό!


Το γεγονός ότι θα κληθεί να απολογηθεί για την απαράδεκτη φράση του-δήλωσή του- είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι τις δικαιολογίες που θα προσπαθήσουν να βρουν οι συνήγοροι του Παναθηναϊκού, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για να αιτιολογήσουν τα όσα δήλωσε και προκαλούν δυσφήμηση του αθλήματος για να μην τιμωρηθεί ο «σούπερ-σταρ» τους!


Άλλωστε με ένα συγνώμη γλίτωσε την τιμωρία, ο έτερος απαράδεκτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που λέγεται Κώστας Μήτρογλου για τον πανηγυρισμό του στο γκολ με τον Παναθηναϊκό...


Κύριε Σισέ η χώρα μας χρωστάει κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν

«χρωστάει» σε τίποτα να ακούει από το στόμα, ενός διεθνή Γάλλου ποδοσφαιριστή αυτά που άκουσε!

Και στο φινάλε κύριε Σισέ, αν δεν σας αρέσει στην Ελλάδα, στο καλό και να μας γράφετε…


Άντε γιατί πολλούς και πολλά  έχουμε ανεχτεί κατά καιρούς, αλλά κάποια πράγματα δεν ανέχονται με τίποτα!


Υ.Γ. Για το λόγου το αληθές σας παραθέτω και το βίντεο με την επίμαχη ατάκα.



Filokseno**
Πηγή: http://theplayer.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου