Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ο Σισέ και τα... μάτια τους!



Σε αγωνιστικό επίπεδο αποτελεί με διαφορά...



 ότι καλύτερο έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη νεότερη ιστορία του, ωστόσο πλέον ο Τζιμπρίλ Σισέ αποδεικνύεται και ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας.

Με τα 40 γκολ του στο πρωτάθλημα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ο Γάλλος επιθετικός του «τριφυλλιού» οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του και αποτελεί και φέτος τον ακρογωνιαίο λίθο στην προσπάθεια διατήρησης του τίτλου.

Όμως η προσφορά του Σισέ δεν περιορίζεται εντός αγωνιστικών χώρων... Πολλές φορές στο παρελθόν, όπως και μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, οι ενέργειές του αποδεικνύουν πως αποτελεί τον φυσικό ηγέτη αυτής της ομάδας.

Αυτό φυσικά δεν περνά απαρατήρητο από τους διοικούντες το «τριφύλλι». Άπαντες γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Σισέ αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό –αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο- και για αυτό η παραμονή του για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται είναι επιτακτική.

Το... ξενέρωμα που έβγαζε στο παιχνίδι του ο Γάλλος σε προηγούμενους αγώνες δεν πέρασε απαρατήρητο και ανησύχησε ιδιαίτερα τους «πράσινους», αλλά στο ματς με την ΑΕΚ έγινε ξεκάθαρο πως η φλόγα υπάρχει μέσα στον 29χρονο άσο και το ζητούμενο πλέον είναι να παραμείνει ζωντανή.

Η παραμονή του Σισέ και μετά το καλοκαίρι είναι πλέον ο νούμερο ένα στόχος της διοίκησης, η οποία σκοπεύει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου ο Σισέ να συνεχίσει στο «τριφύλλι», όχι μόνο μέχρι την εξάντληση του συμβολαίου του, αλλά και μέχρι το τέλος της καριέρας του αν είναι δυνατόν.

Αυτό είναι άλλωστε που απαιτεί και ο κόσμος του «τριφυλλιού», που με τη σειρά του θέλει να βλέπει τον Σισέ να... γερνάει με την πράσινη φανέλα.


Filokseno**
Πηγή:http://theplayer.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου