Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Ανακαλέστε, κύριε Μαρινάκη»

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/02/03/135819.jpg?w=400&f=bicubic

Πειθαρχικώς ελεγκτέο έκρινε τον Βαγγέλη Μαρινάκη η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής... Ομοσπονδίας, για τις δυσμενείς κρίσεις του μετά τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ καλείται να ανακαλέσει τα όσα είχε πει, ενώ του επιβλήθηκε η ποινή της επιπλήξεως.

Πρωτόδικα ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών είχε αθωωθεί, με αποτέλεσμα να εφεσιβάλλει αυτεπάγγελτα την απόφαση ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας.

Πλην της υπόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη εκδικάστηκαν οι υποθέσεις του Πανσερραϊκού και του Τάσου Παπάζογλου για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου, με τον ποδοσφαιριστή να απαλλάσσεται των κατηγοριών και την ομάδα των Σερρών να καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

1. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κατά της υπ’ αριθμ. 402/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και ΕΥΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Α΄ Αντιπροέδρου ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέο τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και του επιβάλει την ποινή της επιπλήξεως με υποχρέωση ανακλήσεως των δυσμενών κρίσεων (αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 30-10-2010).

2. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κατά της υπ’ αριθμ. 386/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και του σωματείου ΑΟ ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΥ και ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα τα σωματεία ΑΟ ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΥ και ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και επιβάλει στο καθένα την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και χρηματική ποινή τριών xιλιάδων (3.000) ευρώ.

3. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κατά της υπ’ αριθμ. 433/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και του ποδοσφαιριστή ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και της επιβάλει την χρηματική ποινή των δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ. Απαλλάσσει από την κατηγορία της δυσφήμησης του ποδοσφαίρου τον ποδοσφαιριστή ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.

4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κατά της υπ’ αριθμ. 360/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE και της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

5. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ και του εκπροσώπου ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ κατά της υπ’ αριθμ. 417/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ και στον ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6000).

6. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση του προέδρου του σωματείου ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΡΟΥ ΔΗΜ. και του προπονητή ΑΘΑΝ.ΔΕΔΕ κατά της υπ’ αριθμ. 379/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ουσία την έφεση του σωματείου ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ. Μεταρρυθμίζει εν μέρει ως προς το σωματείο την εκκαλουμένη απόφαση. Κηρύσσει αυτό πειθαρχικώς ελεγκτέο για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ.

7. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ΤΣΑΡΤΣΑΛΗ ΙΩΑΝ., προπονητή του σωματείου ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 422/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Επιβάλλει στον ΤΣΑΡΤΣΑΛΗ ΙΩΑΝΝΗ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ.

8. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΟΥΤΣΙΝΑ, μέλους ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, κατά της υπ’ αριθμ. 399/10-12 -2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Επιβάλλει στον ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΑΡΓΥΡΗ πειθαρχική ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο για δέκα (10) μήνες.

9. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του σωματείου ΜΕΤΕΩΡΑ κατά της υπ’ αριθμ. 10/14-1-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Επιβάλλει στο σωμ. ΜΕΤΕΩΡΑ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ.

10. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 424/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

11. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κατά της υπ’ αριθμ. 396/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και του σωματείου ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέο το σωματείο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και του επιβάλει την ποινή της επιπλήξεως με υποχρέωση ανακλήσεως των δηλώσεων.

12. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατά της υπ’ αριθμ. 432/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

13. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση της ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 370/2010 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Filokseno** 
 Πηγή:http://24wro.blogspot.com/2011/02/blog-post_8213.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου