Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Οι γυναίκες προτιμούν τους… κρεατοφάγους


Όσοι από τους άνδρες έγιναν χορτοφάγοι για λόγους υγείας, περιβαλλοντικούς ή φιλοζωικούς, μάλλον θα...έχουν πρόβλημα στις κατακτήσεις, αφού σύμφωνα με νέα έρευνα οι γυναίκες προτιμούν εκείνους που ορμούν σε μία μπριζόλα!

Οι ερευνητές έδωσαν σε εκατοντάδες νεαρούς άντρες και γυναίκες περιγραφές μη υπαρκτών προσώπων που είχαν διαφορετικές διατροφικές συνήθειες και τους ζήτησαν να αξιολογήσουν πλευρές της προσωπικότητάς τους. Οι χορτοφάγοι θεωρήθηκαν πιο ενάρετοι -πράγμα που δεν αποτελεί έκπληξη. Όμως θεωρήθηκαν και λιγότερο αρρενωποί από τους υπόλοιπους -ακόμη και όταν απαντούσαν στην ερώτηση χορτοφάγοι.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Στίβεν Χάιν, από το πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, το κρέας και οι άντρες πήγαιναν ανέκαθεν μαζί. «Το κρέας συνδεόταν πάντα με την δύναμη και τα προνόμια, το έτρωγαν συχνά οι ευγενείς και σπανίως οι χωρικοί» λέει.

Κατά τα άλλα οι χορτοφάγοι θεωρούνται ότι είναι ειρηνιστές και φιλελεύθεροι και ότι προσέχουν το βάρος τους ενώ όσοι αγαπούν το φαστ φουντ θεωρούνται ότι είναι πατριώτες και συντηρητικοί και υποστηρίζουν τα πυρηνικά.

Filokseno**
Πηγή:http://24wro.blogspot.com/2011/02/blog-post_9437.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου