Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Άρχισε ο εφοδιασμός της χώρας












Κανονικά διεξάγεται πλέον ο εφοδιασμός της αγοράς από φορτηγά ιδιωτικής χρήσης, βυτιοφόρα του στρατού, καθώς και από επιταγμένα οχήματα.


Από τα ξημερώματα του Σαββάτου...
τα βυτιοφόρα του στρατού, συνοδευόμενα από περιπολικά της αστυνομίας και τζιπ, άρχισαν να εφοδιάζουν  κρίσιμους τομείς, όπως αεροδρόμια, πλοία και νοσοκομεία στο πλαίσιο του τελεσίγραφου που έστειλε η Διυπουργική Επιτροπή, με αφορμή τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του κλάδου.

Στον Ασπρόπυργο, ο ανεφοδιασμός τον βυτιοφόρων γίνεται κανονικά, όπως και στα διυλιστήρια Καλοχωρίου, στο νομό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει παραδοθεί το 70% των φύλλων επίταξης, ενώ η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής ή το αργότερο έως τη Δευτέρα το πρωί.

Όσον αφορά στην αυτόφωρη διαδικασία που προβλέπεται για όσους απεργούς δε συμμορφωθούν, οι αστυνομικοί είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τους εισαγγελείς. Τα στοιχεία των παραβατών θα διαβιβάζονται στους αρμόδιους εισαγγελείς για την άσκηση ποινικών διώξεων. Οι κυρώσεις, που φτάνουν μέχρι και την αφαίρεση αδειών, θα εφαρμοστούν αμέσως.


www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου