Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Στο "χείλος" της οικονομικής καταστροφής η θρυλική ηθοποιός Zsa Zsa Gabor!
















Ο σύζυγός της Zsa Zsa Gabor ,Πρίγκηπας Frederic von Anhalt, φοβάται πως πιθανότατα θα πρέπει να πωληθεί το σπίτι τους  στο Χόλιγουντ, καθώς είναι στο χείλος της «οικονομικής καταστροφής», αφού έχασαν εκατομμύρια δολάρια εξαιτίας του απατεώνα - επενδυτή Bernie Madoff,στον οποίο τα είχαν εμπιστευτεί.


Το "γηραιό ζευγάρι" εμπιστεύτηκε στον Madoff ένα μεγάλο κομμάτι από τις αποταμιεύσεις τους, αλλά τα έχασε όλα το 2008,περίπου $ 10 εκατομμύρια.



Ο Madoff έκτοτε καταδικάστηκε και φυλακίστηκε με ισόβια, αλλά φον Άνχαλτ δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα καθώς από τη μια η σύζυγός του παλεύει να συνέλθει από την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχίου της. Και ο φον Άνχαλτ παραδέχεται πως ενδέχεται να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το πολυτελές τους μέγαρο στο Bel Air και να πωλήσουν και άλλα περιουσιακά στοιχεία, επειδή είναι πολύ κοντά σε «οικονομική καταστροφή».


"Αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί η Zsa Zsa δεν πρέπει να ανησυχεί για την οικονομική κατάσταση. Μπορεί να αναγκαστούμε να πουλήσουμε το σπίτι, τα αυτοκίνητα μας, έργα τέχνης και κοσμήματα, εξαιτίας αυτού του απατεώνα . "


Η θρυλική ηθοποιός Zsa Zsa Gabor, 93 ετών, πέρασε πολύ δύσκολα πρόσφατα μετά τον τραυματισμό της από τη πτώση στο σπίτι της. Έχει αντιμετωπίσει μια σειρά από επιπλοκές με την υγεία της μετά από τη χειρουργική επέμβαση στο ισχίο της και αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από τη μετάγγιση αίματος και της έχει τοποθετηθεί σωλήνας σίτισης στο στομάχι.


http://enaigeira.blogspot.com/#ixzz0vHMreUDr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου