Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Επιασε... δουλειά ο Μπουμσόνγκ

Επιασε... δουλειά ο Μπουμσόνγκ
Το είπε και το έκανε... Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έφτασε ορεξάτος για δουλειά και αποφασισμένος να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα.

Ετσι, όπως είχε ζητήσει μια μέρα πριν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, το Σάββατο (31/7) βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, φόρεσε την αθλητική περιβολή του και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Γάλλος άσος ζήτησε να προπονηθεί επειδή την Παρασκευή με τις εξετάσεις έχασε μία προπόνηση και την Κυριακή πρόκειται να ταξιδέψει για τον Καναδά μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα.
Και όλα αυτά, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς η Λιόν είναι σε φάση ολοκλήρωσης της προετοιμασίας της καθώς το Σαμπιονά ξεκινάει την άλλη εβδομάδα.
Ο Μπουμσόνγκ, προτού ξεκινήσει το πρόγραμμά του, ξεναγήθηκε στην Παιανία, καθώς είχε την ευκαιρία να δει αναλυτικά όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων (γήπεδα, αποδυτήρια, θεραπευτήρια, ξενώνες, αίθουσες αναψυχής και εστιατόριο) και φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτούς.
Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει πια για τον Γάλλο στόπερ αναχώρηση για το Τορόντο, όπου και θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη «πράσινη» αποστολή ενόψει των φιλικών παιχνιδιών με Ιντερ και Μίλαν.
Στον Καναδά ο Μπουμσόνγκ θα συναντήσει και τους συμπατριώτες του Σισέ και Γκοβού, αλλά και τον Καντέ. «Θα έχω την ευκαιρία να τους συναντήσω την Κυριακή που θα αναχωρήσω και εγώ. Δεν θα βρω μόνο τον Σισέ και τον Γκοβού, αλλά και τον Καντέ ο οποίος μιλάει γαλλικά, αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου, τους οποίους θέλω να γνωρίσω», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά μια μέρα πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου