Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Καταγγελία για επιπλα "Μαρμαριδης"

















Σου γραφω γιατι η κατασταση στην Ελλαδα εχει γινει απαραδεκτη, νομιζουν ολοι οτι ειμαστε κοροιδα. Πριν δυο μηνες εψαχνα για επιπλα για το σπιτι που θα νοικιαζα και πλεον πριν λιγες μερες το νοικιασα κιολας.
Οποτε μιας κ ειναι περιοδος εκπτωσεων ειπα ειναι ευκαιρια...
Τοτε πολυ καλη εντυπωση μου ειχαν κανει τα επιπλα Μαρμαριδης στην παραλιακη που ηταν ομορφα και σε λογικες τιμες με μια πολυ εξυπηρετικη πωλητρια... Οποτε εχω 3-4 χιλιαδες ευρω να ξοδεψω και λεω θα παω εκει...Απο εξω μια τεραστια ταμπελα "Εως 70% εκπτωσεις"... ωραια λεω θα ειναι πιο φθηνα απο πριν 2 μηνες, μπαινω μεσα και παω κατω στις κρεβατοκαμαρες για μια που ειχα δει απο την προηγουμενη φορα.. Ας μην αναφερω οτι ο πωλητης μου μιλαγε στον ενικο και σαν να ηταν κολλητος μου... Το καλυτερο τωρα: Πριν 2 μηνες μια κρεβατοκαμαρα που μου αρεσε ειχε συνολικη τιμη σε προσφορα 1500 ευρω. Σημερα σε περιοδο κρισης και εκπτωσεων η ιδια ακριβως: 3200... Το τραγικοτερο ολων ηταν ο πωλητης που προσπαθουσε να με πεισει οτι δεν υπαρχει γυναικα πωλητρια οποτε μαλον μιλαω σε φαντασματα... Μολις εχασαν τα λεφτα που ηθελα να τους δωσω γιατι πραγματικα εχουν ωραια επιπλα... ελπιζω ολος ο κοσμος να αρχισει να αντιδρα ετσι και να φευγει για να ξεχωρισουν αυτοι που μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα απο τους σωστους επαγγελματιες...

Αναγνώστης

26 σχόλια:

  1. PROSFATA AGORASA SET TRAPEZARIA ME KAREKLES APO TO EN LOGO KATASTIMA (IDIES ME TIN APO PANO PHOTO).

    META APO 18 MINES KAI OI 6 KAREKLES POU AGORASA, I DERMATINI POU ITAN NTUMENES ARXISE NA KSEFTIZEI KAI NA FEUGOUN KOMMATIA.

    PIGA STO MAGAZI STON ALIMO KAI SUMFONISAME NA MOU TIS EPISKEUASOUN SE TIMI KOSTOUS ME PARADOSI SE 10 MERES. I SUMFONIA EGINE STIS 25/05 KAI OI KAREKLES FUGAN GIA TO ERGOSTASIO STIS 05/06/2013.

    META APO POLLA TILEFONIA OI KAREKLES TELIKA PAREDOTHIKAN STIN OIKIA MOU STIS STIS 07 AUG 2013.

    KAMIA EKPTOSI DEN MOU EGINE STIN TIMI EPISKEUIS PAROTI ME AFISAN XORIS KAREKLES GIA 2 MINES.

    DEN PROKEITAI NA KSANA AGORASO OTIDIPOTE APO TO EN LOGO KATASTIMA.

    B. PANOILIAS
    bpanoilias@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που ξέρω εγώ ειναι οτι ειναι μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιχείρηση που στηρίζει
    και άλλους μικροεπιπλάδες της περιοχής ( μιλώ για Θεσσαλονίκη ) και λόγω της εταιρίας Μαρμαρίδη ΔΕΝ έχουν κλείσει ακόμη, δεν έτυχε να ψωνίσω απο την εν λόγω εταιρία αλλα αυτό που κάνουν είναι προς τιμή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης μπορείτε να δείτε και αυτό τον σύνδεσμο...

    http://www.typosthes.gr/gr/oikonomia/article/84649/missing-friendly-url/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσοχη μην ψωνησετε τα έπιπλα σας απο τον ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ. Οι άνθρωποι ο Θεός να τους κάνει είναι απατεώνες. Απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον πελάτη. Δυστυχώς την πατησα παράγγειλα από εκει όλα τα έπιπλα του σαλονιού μου. Και έχω καθε μέρα φασαρίες. Μου φέρανε τα μισά από ότι είχα παραγγειλει και λάθος χρώμα βαμμένα μετά από πόσες ώρες φασαρία και αφου ακουσαμε πολλες προσβολες απο την μερια τους πήραν πίσω τα έπιπλά . Μου τα ξαναεβαψαν αλλά τσαπατσουλικα και προσπαθουν να μας βγάλουν τρελούς ότι έτσι είναι όλα τα έπιπλα . Δυστυχώς έσκασα ένα σωρό λεφτα σε εταιρεία που δεν άξιζε και έχω καθε μέρα φασαρίες μπας και βγάλω κάποια άκρη μαζί τους. Μεγάλη προσοχή μακριά τους . Είναι απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα! Πριν κάποιους μήνες αγόρασα με τον αδερφό μου έπιπλα για το σαλόνι και τις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού μας από κατάστημα του ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ στην Αθήνα συνολικής αξίας περίπου 2500 ευρώ. Μέσα σε αυτά τα έπιπλα ήταν και ένας γωνιακός καναπές. Ο καναπές αυτός έχει τη δυνατότητα να γίνει κρεβάτι ρίχνοντας την πλάτη του προς τα μπροστά. Στην κανονική θέση η πλάτη του καναπέ συγκρατείται από 3 μεντεσέδες. Μέσα σε διάστημα 3 μηνών και ενώ καθόμασταν 2 άτομα στον καναπέ, ξαφνικά η πλάτη του έσπασε και έφυγε ελαφρώς προς τα πίσω. Μετά απο επικοινωνία με το κατάστημα και αφού ήρθαν τεχνικοί στο σπίτι για να δουν την βλάβη, η απάντηση του ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ και μάλιστα του ίδιου του ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ ήταν πως η βλάβη ήταν δικό μας λάθος και δε μπορούν να το αποκαταστήσουν αλλά ούτε να το φτιάξουν και πως θα έπρεπε να πληρώσουμε νέα πλάτη καναπέ. Αποφασίσαμε να το προσπαθήσουμε εγώ με τον αδερφό μου και τελικά καταφέραμε με μόλις 10 ευρώ και μηδέν εμπειρία σε κατασκευές να φτιάξουμε ξανά τον καναπέ. Να σημειώσω ότι αυτός ο καναπές αξίας 900 ευρώ εσωτερικά περιέχει λεπτά και κακής ποιότητας ξύλα ενώ το ύφασμά του περιμετρικά είναι πιασμένο με συραπτικό! Πραγματικά είναι ντροπή και η στάση του καταστήματος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Μακριά από αυτά τα καταστήματα που μας κοροϊδεύουν και δε σέβονται τα λεφτά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν από 4 μήνες παραγγείλαμε ένα κρεβάτι μαζί με το στρώμα και 2 κομοδίνα.. Το κρεβάτι ήρθε σε μια εβδομάδα,τα κομοδίνα όμως έφτασαν σπίτι μετά από 1 μήνα και αυτό μετά από πολλά τηλεφωνήματα στο καταστημα Μαρμαρίδης. Τώρα παραγγειλαμε μια συρταριέρα και μας είπαν ότι θα έρθει σπίτι σε ενα μήνα!!! Ο οποίος μήνας έχει ήδη περάσει και δεν έχει έρθει ακόμα η συρταριέρα... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να κάνει έναν ολόκληρο μήνα για μια συρταριέρα... Δεν πρόκειται να αγοράσουμε ΠΟΤΕ ξανά τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα τα έπιπλα είναι κινέζικα και βουλγαρικα....όποιος λέει ότι στηρίζει μικροεπιπλαδες Έλληνες δεν έχει ιδέα .. Αυτό που σας λέω ισχύει 100%.Το γνωρίζω εκ των έσω... Δεν αξίζει να δώσεις τα χρήματα σου σε μια εταιρεία που κοροϊδεύει και δεν σέβεται τον πελάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγώ πήρα έπιπλα απ τον Μαρμαριδη, πεταμένα λεφτά είναι άχρηστοι, πήρα καναπέ τραπεζάκι και καρέκλες τραπεζαριας μαπα εντελώς μαπα ,αν είναι δυνατόν ντροπή σας κοροϊδεύετε τον κόσμο δήθεν για ελληνικής ποιοτητας,ούτε παιδιά έχω και φαντάστητε όλα ξεθωριασαν, του καναπέ τα μαξιλάρια αντί για βαμβακι βαλατε συνθετικο υλικο άχρηστο, το τραπεζακι όλο ξεφτησε 400€κ ολας,καλά η καρέκλες 100€ η μια υποτιθετε αλεκιαστες το ξύλο γύρω γύρω ξεβαψε κ αυτό! Λυπάμαι πραγματικά για τα λεφτά που πήγαν πεταμένα. Έχω ακούσει πάρα πολλούς που κάνουν παράπονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και γω ειχα τραυματικη εμπειρια απ τα επιπλα Μαρμαριδη...παρηγγειλα κρεβατι με μηχανισμο...και εν συνεχεια ρωταω αν γινεται καλυτερη τιμη μαζι μ εναν καναπε μου λενε βεβαιως απο 690 στα 590.. Κλεινω λοιπον την παραγγελια και βλεπω οτι η τιμη του καναπε ηταν 590...ακυρωνω τον καναπε και ερχεται μονο το κρεβατι..το οποιο ειχε μια σπασμενη ταβλα..τους ψαχνω στα τηλεφωνα για αντικατασταση...περιμενω δεν το βλεπω..να γινεται..μου οφειλουν και μια μικρη επιστροφη ποσου.. τιποτα..μακρια. δεν ξαναπαταω και θα το πω και σε φιλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πριν 2 χρόνια αγορασα έναν 3 θεσιο και ένα 2 θεσιο καναπε από το εν λόγω κατάστημα Μαρμαρίδη στην Θεσσαλονικη τους παρηγγειλα (αλυσιδα είναι , ισχυει το ιδιο για όλα) μετα από 2 χρόνια λοιπον και 2 καναπέδες εσπασαν από την μια πλευρα στα πόδια, οταν εβγαλα την ψευτικη φοδρα λοιπον που ειχε κατω από τον καναπε διαπιστωσα ότι οι καναπέδες ηταν φτιαγμένοι από ξυλα παλετων και νοβοπάν παχους μισου πόντου, όταν εφερα 3 διαφορετικούς μαστόρους για επισκευή μου ειπανε ότι δεν αξιζει να τους επισκευασω γιατι θελουν καινουργια ξυλα από την αρχη, οσο για τα μαξιλάρια υποχωρησαν στον εναμιση χρονο, εστειλα μειλ στον μαρμανιδη με την επικοινωνιας και μειλ και φυσικα δεν μου απαντησε ποτε. Τα λεω αυτά για να μην πεσετε και εσεις θυματα αυτου του ασυνειδητου επιχειρηματια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΡΤΙΟΣ2020 ,ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΕ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ,ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,, ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ,ΕΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΑΓΙΔΑ ΝΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ,ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙΣ ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρήγγειλα ένα τραπεζάκι σαλονιού από τον μαρμαριδη όταν ήρθε και το συμαρμολογησαμε η απόλυτη απογοήτευση. Είχε παντού γρατσουνιές κα φουσκώματα σε κάποιες μεριές το είχαν και βαμμένο ένα άθλιο πράγμα. Μόλις πήγαμε από κει και το δείξαμε ζητώντας τα λεφτά μας πίσω άρχισαν τις δικαιολογίες του τύπου να δούμε κάτι άλλο κτλ κτλ. Ότι μας δείχνανε ήταν γρατσουνισμενα και χτυπημένα με λίγα λόγια μας φάγανε 2 βδομάδες μέχρι να μας επιστρέψουν τα χρήματα μας πίσω. Αυτό το κατάστημα έπρεπε να ζει κλείσει και να γίνουν και μηνύσεις για εξαπάτηση καταναλωτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαράδεκτος ο ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ,δεν ξαναπαίρνω τίποτα από εκεί και να μου το χαρίσουνε.Ο καναπές(2ετιας πλέον αλλά από την αρχή)τρίζει λες και τον έχω 20 χρόνια και αυτοί πετάνε χαρταετό,μας κοροιδεύουν ότι από μέρα σε μέρα θα μας τηλεφωνήσουν για να κανονίσουμε τι θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Νοέμβριο 2019 αγόρασα από το κατάστημα στην οδ. Λιοσίων «Μαρμαρίδη» έπιπλα, αξίας 3500 ε περίπου. Τον Φεβρουάριο ο πατέρας μου ζήτησε την αλλαγή 8 καθισμάτων ( BEATRICH BELOYDO CORAL+GREEN) , είναι πολύ καλές μου άρεσε διζάιν και χρώματα με ζωντανές αποχρώσεις, όμως ο πατέρας μου ήθελε πιο κλασσικές. Και μετά τις επικίνδυνες μήνες ( Μάρτιος , Απρίλιος ) , που ήταν απαγόρευση λόγου κορονοιου μου έφεραν BOB καθίσματα (κλασσικές) , που θέλαμε και μας άρεσαν πολύ).
    Μίλησα με τον κύριο Εύθυμη Κωνσταντίνο από κατάστημα Αττικής , που ήταν πολύ εξυπηρετικός . Τώρα έχουμε πολύ όμορφο σαλόνι με Βοβ καθίσματα καφέ χρώμα βελούδο με το τραπέζι του , που ταιριάζει με γραφείο PORTLAND !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σας!!! Η εμπειρία μου σημερινή.....πριν μερικές ημέρες πήγαμε στο κατάστημα της Σταδίου ο πωλητής που συστήθηκε ως διακοσμητής, τρομάρα του.... ντε και καλά να πουλήσει τα εκθεσιακά.... και βέβαια τα κατάφερε το δραματικό είναι πως μπουφές κ τραπεζαρία δεν συνδυάζονται...για το κρεββάτι...τι να πω είναι λίγο καλύτερο από το ΙΚΕΑ....όταν τέλος πάντων τηλεφώνησα να ρωτήσω εάν υπάρχει περίπτωση αλλαγής....δεν τους καλοφανηκε....μην πάτε μην περάσετε ούτε απ' έξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα έπιπλα του Μαρμαρίδη...(τα οποία βέβαια....είναι τούρκικα) είναι πραγματικά αυτή τη στιγμή,ότι πιο σάπιο και ψεύτικο κυκλοφορεί στην αγορά! Μακριά! Ούτε καρέκλα δεν αξίζει να αγοράσει κανείς από εκεί! Και αιτιολογώ την άποψή μου:
    Είχαμε αγοράσει τριθέσιο και διθέσιο καναπέ, κρεβάτι διπλό καθώς και κομοδίνα. Το "τυράκι" ήταν η χαμηλή τιμή...η παγίδα η ποιότητα...και η απίστευτη ταλαιπωρία!! Με το που ήρθε στο σπίτι το κρεβάτι, οι σανίδες έπεφταν,γιατί ήταν θεόστενες! Αλλά αυτό το ξεπεράσαμε γιατί βάλαμε τις σανίδες του παλιού μας κρεβατιού...
    Το κρεβάτι...είχε και φως led (led fos) τρομάρα του,στον ενάμιση χρόνο,άρχισε να παρουσιάζει σημαντικές αλλοιώσεις, σε κρίσιμα σημεία του κρεβατιού... Οι πλαϊνές τάβλες που δένουν το κρεβάτι,άρχισαν να σκάνε και να ξεφλουδίζουν, λες και ήταν σάπιο από μέσα το ξύλο! Στο δε κεφαλάρι, το χρώμα (καρυδιά), άρχισε να ξεφτίζει. Εννοείται ποτέ δε παραδέχτηκαν τίποτα, για τη Β` διαλογής επίπλων που μας πούλησαν, και εξακολουθούν να πωλούν στους ανυποψίαστους αγοραστές...Ο δε τριθέσιος καναπές, "έκατσε" στη μέση! Μας κόστισε 300€ για να τον επισκευάσουμε...Ο ταπετσιέρης που τον ανέλαβε, όταν τον "άνοιξε" είδε μέσα πόσο προχειροδουλειά και χαμηλής ποιότητας ξύλα έχουν χρησιμοποιηθεί για το σκελετό του, καθώς και μπαλώματα από λογιών λογιών υφάσματα. Στο σημείο αυτό να επισημάνω, ότι κανένας ταπετσιέρης δεν αναλάμβανε να μας τον επιδιορθώσει,καθώς μόλις τους έλεγα ότι είναι από το Μαρμαρίδη,απλά μου έλεγαν πως δεν αξίζει η επισκευή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα έπιπλα του Μαρμαρίδη...(τα οποία βέβαια....είναι τούρκικα) είναι πραγματικά αυτή τη στιγμή,ότι πιο σάπιο και ψεύτικο κυκλοφορεί στην αγορά! Μακριά! Ούτε καρέκλα δεν αξίζει να αγοράσει κανείς από εκεί! Και αιτιολογώ την άποψή μου:
    Είχαμε αγοράσει τριθέσιο και διθέσιο καναπέ, κρεβάτι διπλό καθώς και κομοδίνα. Το "τυράκι" ήταν η χαμηλή τιμή...η παγίδα η ποιότητα...και η απίστευτη ταλαιπωρία!! Με το που ήρθε στο σπίτι το κρεβάτι, οι σανίδες έπεφταν,γιατί ήταν θεόστενες! Αλλά αυτό το ξεπεράσαμε γιατί βάλαμε τις σανίδες του παλιού μας κρεβατιού...
    Το κρεβάτι...είχε και φως led (led fos) τρομάρα του,στον ενάμιση χρόνο,άρχισε να παρουσιάζει σημαντικές αλλοιώσεις, σε κρίσιμα σημεία του κρεβατιού... Οι πλαϊνές τάβλες που δένουν το κρεβάτι,άρχισαν να σκάνε και να ξεφλουδίζουν, λες και ήταν σάπιο από μέσα το ξύλο! Στο δε κεφαλάρι, το χρώμα (καρυδιά), άρχισε να ξεφτίζει. Εννοείται ποτέ δε παραδέχτηκαν τίποτα, για τη Β` διαλογής επίπλων που μας πούλησαν, και εξακολουθούν να πωλούν στους ανυποψίαστους αγοραστές...Ο δε τριθέσιος καναπές, "έκατσε" στη μέση! Μας κόστισε 300€ για να τον επισκευάσουμε...Ο ταπετσιέρης που τον ανέλαβε, όταν τον "άνοιξε" είδε μέσα πόσο προχειροδουλειά και χαμηλής ποιότητας ξύλα έχουν χρησιμοποιηθεί για το σκελετό του, καθώς και μπαλώματα από λογιών λογιών υφάσματα. Στο σημείο αυτό να επισημάνω, ότι κανένας ταπετσιέρης δεν αναλάμβανε να μας τον επιδιορθώσει,καθώς μόλις τους έλεγα ότι είναι από το Μαρμαρίδη,απλά μου έλεγαν πως δεν αξίζει η επισκευή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν έχω υποστεί μια ταλαιπωρια 1 μήνες για παραδώσειαπό την ημερομηνία που ήταν να παραδοθεί το προσωπικό που το τοποθέτησαν ήταν αψωγη

      Διαγραφή
  19. τέλος Σεπτέμβρη έγινε αγορά κρεβατιού απο το κατάστημα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ εγνατίας στη Θεσσαλονίκη, τέλος Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε παράδοση ΛΑΘΟΣ κρεβατιού!!! έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία έγινε νέα παραγγελία και στις 5/11 έπειτα απο δική μου τηλεφωνική επικοινωνία με τις αποθήκες με ενημέρωσαν οτι επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμο το συγκεκριμένο κρεβάτι θα γίνει παράδοση πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι 13/11. Την επόμενη ημέρα, 6/11 με πήραν τηλέφωνο για να κανονίσουμε παράδοση στις 7/11. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που έφεραν εκθεσιακό κρεβάτι χωρίς να ενημερώσουν οτι θα είναι εκθεσιακό, όπως επίσης κατά την αγορά μου είχαν κάνει προσφορά στα 30ευρω για μεταφορά και τοποθέτηση αλλά χρέωσαν 40ευρώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγορασα μια κρεβατοκάμαρα στο εν λόγω κατάστημα,πολύ ωραίο σχέδιο αλλά ήταν χτυπημένη σε αρκετά σημεία κυρίως τα κομοδίνα κ μετα απο ήπια χρήση έχουν χαλάσει σχεδόν όλα τα πόμολα.
    Δεν θα ξανά έπαιρνα κάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγόρασα ένα σαλόνι από το κατάστημα Μαρμαρίδης στην λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο το πλήρωσα 1400 ευρώ τον πρώτο μήνα άρχισε έχει προβλήματα άρχισε να χαλάει το καπητονε παραπονεθηκα στο κατάστημα πολλές
    φορές αλά με αγνοούσα λες και πήγα νά ζητήσω ελεημοσύνη μετά από ένα χρόνο μου έδωσαν ένα τηλέφωνο το 6983260800 μετά από πολλές προσπάθειες κάποια στιγμή μου απάντησε εστηλε ένα τεχνικό και όντως διαπίστωσε ότι το σαλόνι έχει πρόβλημα και ότι θα το πάρουν νά τό διορθώσουν μου έδωσε μια ημερομηνία αλά δεν ήρθαν ποτέ το τηλέφωνο που μου έδωσαν δεν το σηκώνει ποτέ μια εταιρεία με τόσα καταστήματα δεν περίμενα να είναι απατεώνες εν κάποιος από το εργοστάσιο διαβάσει το μήνυμα ας μου απαντήσει που δεν το βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΛΑ ever.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην αγοράζετε απο τον Μαρμαριδη έπιπλα Θεσσαλονίκη σκέτη απάτη καθολου ποιότητα αγόρασα κρεβάτι και 2 τραπεζάκια μου ηπαν για Λαρισα να βαλω μεταφορική δεν ηπαν όμως οτι απο Λαρισα δεύτερη μεταφορική αλλα μεχρι το σπιτι Τρίτη μεταφορική
    Ανοίγω το τραπεζάκι σπασμένο ,παίρνω τηλ ο πωλητής καμμία βοήθεια το κρεβάτι δεν ειχε τις κατάλληλες τρύπες μετα απο 3 ημερες το φτιάξαμε μεγάλη ταλαιπωρία μην πάτε καθολου τιποτα σπουδαίο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Black Friday και πάω να αγοράσω έναν καναπέ που παρουσίαζαν ως προσφορά στο κατάστημα του Πειραιά.Αυτος ο καναπες μου λέει ο υπάλληλος εξαντλήθηκε.Βλεπω έναν άλλον που πάλι στο σπίτι τον διαφήμιζαν κ ήταν σε προσφορά,μου λέει ο υπάλληλος κ αυτός εξαντλήθηκε αλλά αν θέλετε μπορούμε να τον παραγγείλουμε από 690ευρω 1700 ευρώ γιατί τον ήθελα σε άλλο χρώμα.Ειναι ψεύτικες οι προσφορές κ αφού είχαν εξαντληθεί γιατί φαινοντουσαν στο σαιτ ότι είναι διαθέσιμοι?Φυσικά δεν αγόρασα τίποτα από εκεί κ σε ένα άλλο κατάστημα στον Πειραιά λίγα μέτρα πιο πέρα από τον Μαρμαριδη βρήκα φοβερό καναπέ πραγματικά σε προσφορά κ απίστευτη τιμή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή