Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Oλυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 0-0


Μετά τον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 και με τον Αστέρα Τρίπολης, δείχνοντας πως έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά στα φιλικά. Θετικός στο ντεμπούτο του ο Ριέρα.
Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κάποια ξεσπάσματα, όμως σε γενικές γραμμές αντιμετώπισαν πρόβλημα στο δημιουργικόκομμάτι και έμειναν στο μηδέν. Από την πλευρά του, ο Άλμπερτ Ριέρα στην πρώτη του εμφάνιση με τα "ερυθρόλευκα" είχε κάποιες καλές φάσεις και ενέργειες, ενώ απείλησε και την αντίπαλη εστία.

Πολύ καλός αν όχι ο καλύτερος του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο  ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς η μπάλα πέρναγε συνεχώς από τα πόδια του. Δημιούργησε αλλά και σούταρε ο Αργεντινός.

Κι όλα αυτά στο τελευταίο φιλικό πριν τον επαναληπτικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, το οποίο όμως δεν χαρακτηρίζεται πρόβα τζενεράλε, αφού δεν δόθηκε χρόνος σε πιο... ανέτοιμους και παίκτες.

Ο αγώνας
Στον Άλμπερτ Ριέρα είχαν πέσει όλα τα φώτα και άπαντες είχαν επικεντρωθεί στο -ανεπίσημο- ντεμπούτο του "ερυθρόλευκου" αστέρα. Επειδή όμως ο Ισπανός δεν μπορεί να παίξει μόνος εναντίον 11, ο Λίνεν χρησιμοποίησε και άλλους 10 ποδοσφαιριστές ως είθισται.

Την "ερυθρόλευκη" εστία υπερασπίστηκε ο Πάρντο, σέντερ μπακ ήταν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης, αριστερά ήταν ο Μπράβο και δεξιά ο Τοροσίδης. Αμυντικό χαφ ήταν ο Κατσικογιάννης, πιο μπροστά του ήταν οι Όσκαρ και Ιμπαγάσα, αριστερά έπαιζε ο Ριέρα όπως σας προαναφέραμε, δεξιά ήταν ο Ζαϊρί, στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μήτρογλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά, με τον Τοροσίδη να ανησυχεί με μια σέντρα τον Αναστασόπουλο (4') και τον Αστέρα να απαντά και να φτάνει μια ανάσα από το γκολ στο 6ο λεπτό.  Αρχικά το σουτ του Ουντότζι χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια οι Αρκάδες ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Τοροσίδης ανέτρεψε τον ίδιο παίκτη.

Από 'κει και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και χρειάστηκαν 20 λεπτά για να δούμε την πρώτη καλή φάση με πρωταγωνιστή τον Ριέρα. Ο Ισπανός σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Αργυρόπουλο.

Στην συνέχεια, οι "ερυθρόλευκοι" πάτησαν γκάζι και δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Αναστασόπουλου. Η αρχή έγινε στο 23' με σέντρα του Ιμπαγάσα και κεφαλιά του Όσκαρ που κατέληξε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (27') οι ίδιοι παίκτες είχαν καλή συνεργασία, όμως ο Ισπανός αστόχησε ξανά.

Πάντως ο Ιμπαγάσα ήταν σε πολύ καλή μέρα και ήταν φανερό πως όσο περνούν οι μέρες, όλο και πιο έτοιμος θα είναι να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό. Στο 32' μάλιστα, προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Αναστασόπουλο, όμως δεν τα κατάφερε.

Δέκα λεπτά αργότερα (42') ο Ριέρα πήγε να κλέψει την παράσταση, αφού έφτασε κοντά στο να σκοράρει, με σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Αναστασόπουλος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μήτρογλου έπειτα από κάθετη του Όσκαρ στο 43' και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε προς το χειρότερο, αφού ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές σταδιακά προκειμένου να δοκιμάσουν ποδοσφαιριστές και συστήματα, με αποτέλεσμα το θέαμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη να είναι κάτω του μετρίου.

Μοναδική όαση ήταν μια φάση στο 56', όπου ο Ιμπαγάσα έδωσε στον Φετφατζίδη, εκείνος μετά από ωραία ατομική ενέργεια σέντραρε για τον Όσκαρ, όμως το πλασέ του Ισπανού πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά, ο Αστέρας ανέβασε ρυθμό και απείλησε στο 79' με τρομερή ατομική ενέργεια του Ροτζέιρο, που εξουδετερώθηκε τελικά από τον Μέγκιερι.

Και ενώ το παιχνίδι έμοιαζε πως θα τελειώσει στο μηδέν, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι στο 85' έπειτα από ανατροπή του Βάντερσον. Παρόλα αυτά η εκτέλεση του Μήτρογλου δεν ήταν καλή και το 0-0 έμεινε.

πηγη: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου