Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Βασικός στην πρώτη ο «Πάπα»!

Βασικός στην πρώτη ο «Πάπα»!











Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μίλαν στο φιλικό με την Άρσεναλ στο πλαίσιο του «Emirates Cup» που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι «κανονιέρηδες».

Ο Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε στην 11άδα ως δεξί μπακ, με τους Νέστα και Γέπες να είναι στο κέντρο της άμυνας και τον Αντονίνι αριστερά, ενώ στο 65' αντικαταστάθηκε από τον Τζαμπρότα.

Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις στην ίδια φάση έσωσε τους «ροσονέρι» καθώς αρχικά με ακροβατικό τρόπο έκοψε την μπάλα από τον Γουίλσιρ εντός της μικρής περιοχής, ενώ στην συνέχεια μπλόκαρε σουτ του Αρσάβιν.
Το γεγονός ότι ο Αλέγκρι εμπιστεύτηκε θέση βασικού στον «Πάπα» δείχνει πως ο Ιταλός τεχνικός υπολογίζει σημαντικά τον Ελληνα άσο που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Το φιλικό έληξε ισόπαλο με 1-1. Η Αρσεναλ προηγήθηκε στο 36’ με τον Σαμάκ ύστερα από ασίστ του Αρσάβιν ενώ για τη Μίλαν ισοφάρισε στο 75’ με κεφαλιά ο Αλεσάντρε Πάτο. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι είχε δοκάρι στα τελευταία λεπτά με τον Τζαμπρότα.

Για τη Μίλαν δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες, Ροναλντίνιο, Αντρέα Πίρλο και Πίπο Ιντζάγκι. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν στις εξέδρες του «Emirates» με τους γιούς του να φοράνε την φανέλα της Μίλαν.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Γκιμπς (46' Σανιά), Κοσιελνί, Βερμάελεν, Φρίμπονγκ (69' Τζουρού), Εμπουέ (46' Κλισί), Γουΐλσιρ, Νασρί, Ροζίτσκι (46' Γουόλκοτ), Σαμάκ (72' Ράνταλ), Αρσάβιν (62' Βέλα).
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Παπασταθόπουλος (65' Τζαμπρότα), Νέστα, Γέπες, Αντονίνι, Αμπάτε (81' Βέρντι), Γκατούζο (62' Μέρκελ), Φλαμινί (76' Στράσερ), Ζέεντορφ, Πάτο (82' Όντο), Μποριέλο (69' Μπερέτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου