Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Η Χάρις Αλεξίου και η Μάρθα Φριντζήλα στο Λαύριο



















Η Χάρις Αλεξίου παρέα με την Μάρθα Φριντζήλα συνεχίζουν τις κοινές καλοκαιρινές τους εμφανίσεις και μετά το θέατρο Βράχων σειρά παίρνει το Λαύριο. Στις 31 Ιουλίου οι δύο κυρίες της ελληνικής μουσικής σκηνής ανεβαίνουν στη σκηνή του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου για μια μόνο βραδιά.

Η δυναμικότητα και ο συναισθηματισμός της Χαρούλας Αλεξίου συναντά το πολύπλευρο ταλέντο της Μάρθας Φριντζήλα, σε μια μουσική συνομιλία πάνω στη σκηνή δημιουργώντας έναν καλλιτεχνικό διάλογο ανάμεσα στο παραδοσιακό και στο σύγχρονο τραγούδι.
Στην παρέα τους μπαίνει και η Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία με την υπογραφή της και τις πρωτότυπες ιδέες της δημιουργεί μια απρόβλεπτη μουσική διαδρομή.
Η Χάρις Αλεξίου, σταθερή στην αγάπη της να ταξιδεύει τα καλοκαίρια σε όλη την Ελλάδα, συναντά το κοινό της με σκοπό να διηγηθεί μουσικά τραγούδια από την προσωπική της πορεία που έχουν αφήσει ιστορία. Η φωνή των μεγάλων συνθετών και του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, τόλμησε να πειραματιστεί με νέους ήχους κι εδώ, ενώνει τη φωνή της με τη φωνή και το πολύπλευρο ταλέντο της Μάρθας Φριντζήλα.
Η ερμηνεύτρια, στιχουργός, σκηνοθέτης και ηθοποιός Μάρθα Φριντζήλα έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και να αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια σε όλες τις μορφές τέχνης με τις οποίες έχει καταπιαστεί. Η θεατρική της παιδεία αλλά και η εμπειρία της από αυτό τον χώρο είναι και με το παραπάνω ορατές μέσα από την ερμηνεία της αλλά και τη σκηνική της παρουσία και δένουν αρμονικά με την παρουσία και τη φωνή της Αλεξίου.
Πληροφορίες: Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, στις 9 μ.μ., 20 ευρώ.


http://la-vri-o.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου