Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
















Το να ακούς ειδήσεις στη ΝΕΤ είναι κάτι το φυσιολογικό. Το να ακούς όμως ρεπορτάζ για τις περιοδείες – διακοπές του πρωθυπουργού είναι εκνευριστικό...

 Προσπαθούν όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι ρεπόρτερ , άνδρες και γυναίκες , να μας πείσουν πως ο ταξιδευτής πρωθυπουργός , εργάζεται για το συμφέρον μας και κάθε τόσο επαναλαμβάνουν τη φράση, ο κ. πρωθυπουργός έκανε το ένα , ο κ. πρωθυπουργός έκανε το άλλο, ο κ. πρωθυπουργός είπε αυτό και ο κ. πρωθυπουργός είπε το άλλο και η κατάληξη είναι ότι για όλα φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση κλπ κλπ κλπ.


Αυτός ο σημερινός πρωθυπουργός προήλθε από παρθενογένεση, δεν ζούσε σ΄ αυτή τη χώρα , δεν συμμετείχε στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, είτε του πατέρα του είτε του Σημίτη. Και τότε ταξίδευε στο εξωτερικό και δεν έπαιρνε είδηση ούτε τις μίζες που πέφτανε σαν χαλάζι είτε στο ΥΕΘΑ είτε σε άλλα υπουργεία και ΔΕΚΟ κλπ κλπ. Γι αυτό δεν ήξερε και έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και θα μας τα μοίραζε , ότι δεν θα αύξανε τους φόρους και τον ΦΠΑ και τώρα αναγκάζεται να λέει και να κάνει τα εντελώς αντίθετα από τις προεκλογικές του υποσχέσεις ή μάλλον να μας κάνει να πιστέψουμε ότι όντως λεφτά υπήρχαν πολλά , αλλά τα είχαμε εμείς οι μισθωτοί και συνταξιούχοι και γι αυτό μας τα κόβει , για να τα πάρει το κράτος για να ξεπληρώσει αυτά που έφαγαν αυτοί οι αχόρταγοι με τις μίζες τους και τις άλλες παράνομες ενέργειές τους . Αλλά το υπονοούμενο το πιάσαμε φίλε ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕ, και σιγά σιγά το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ.
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ , ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου