Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

«Λύκοι» Σαμαράς και Μάλλιος

Κάτοικος Άργους θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νίκος Σαμαράς














Διομήδης, όπως λέμε Πανελλήνιος. Μετά την απόκτηση του Γιώργου Ζαραβίνα οι Αργίτες έκαναν «λύκους» και τους Νίκο Σαμαρά, Χάρη Μάλλιο έχοντας πλέον την τριάδα του συλλόγου της Κυψέλης που αποτέλεσε το βασικό κορμό (μαζί με τον Μαστορογιάννη που επέστρεψε στον Δούκα).

Ο 32χρονος δεξιός εξτρέμ συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά η πιο σημαντική κίνηση από τη διοίκηση των Αργιτών έγινε με τον Μάλλιο. Ο 23χρονος περιφερειακός ανήκει πλέον στον Διομήδη που αγόρασε το δελτίο του από τον Πανελλήνιο.
Κάτοικος Άργους θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νίκος Σαμαράς
Ουσιαστικά στο Αργος τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται το 50% της περσινής επιθετικής ισχύος του Πανελλήνιου, καθώς οι Σαμαράς (121 γκολ, μ.ό. 4,84), Μάλλιος (108, μ.ό. 4,32), Ζαραβίνας (99, μ.ό. 3,96) πέτυχαν τα 328 από τα συνολικά 645 τέρματα των «ολυμπιονικών».
«Ωρα τίτλου»
Η ενίσχυση του Διομήδη επιτρέπει στον Νίκο Σαμαρά να είναι αισιόδοξος ότι οι Αργίτες μπορούν φέτος να «χτυπήσουν» κάποιον από τους εγχώριους τίτλους.
«Βάσει των καταστάσεων και δυσκολιών του Πανελλήνιου εμείς σαν επαγγελματίες κοιτάξαμε το συμφέρον μας, υπάρχει όμως ένα σωματείο που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι στηρίζει το χάντμπολ.
Ευχαριστώ τον Πανελλήνιο που δεν στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα μου και αντιλήφθηκε ότι πρέπει να πάω να παίξω σε μια ομάδα που να είναι πρωταγωνίστρια. Απέρριψα πρόταση του εξωτερικού και επέλεξα τον Διομήδη επειδή με κέρδισε και βάσει προγραμματισμού και βάσει της φερεγγυότητάς του.
Σε αυτήν την ομάδα μπορώ να βασιστώ και να παίξω πολύ καλό χάντμπολ, χωρίς να σκέφτομαι άλλα πράγματα που να με απασχολούν. Είμαι διπλά χαρούμενος που στο Αργος θα έχω συμπαίκτες δύο πολύ καλούς παίκτες με τους οποίους αγωνίστηκα μαζί και μας συνδέει και φιλία. Ο Διομήδης πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κατακτήσει φέτος έναν τίτλο» τόνισε ο Σαμαράς.
Για τις ευθύνες που τον γεμίζει η εμπιστοσύνη που έδειξε ο Διομήδης μίλησε ο Μάλλιος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Διομήδη και μου έδειξαν ότι με ήθελαν περισσότερο από τους άλλους. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Η ομάδα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Πανελλήνιου που μου συμπεριφέρθηκε πολύ σωστά και κατάλαβε ποιο είναι το καλό μου».
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις για το παρόν, αλλά κυρίως για το μέλλον προχώρησε ο Φίλιππος Βέροιας αποκτώντας για έναν χρόνο τους Νίκο Λοΐζο και Νίκο Τάτση από τον Φοίβο Συκεών, βασικά στελέχη της Εθνικής Νέων. «Στον Φίλιππο ελπίζω να ξεπεράσω τα όριά μου εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων» τόνισε ο Λοΐζος. Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η επιστροφή του Τάσου Πρωτογέρη μετά το δανεισμό του πέρυσι στον Ζαφειράκη Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου