Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ο Άρης υποδέχεται (19.00) την Αούστρια Βιέννης και ψάχνει σκορ πρόκρισης

Θεσσαλονίκη
Έτοιμος να βάλει τα θεμέλια για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League είναι ο Άρης που υποδέχεται το απόγευμα της Τρίτης (19:00, NovaSports 1) την Αούστρια Βιέννης στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, χωρίς τον Τόνι Κάλβο στη σύνθεσή τους θα επιδιώξουν ένα καθαρό σκορ που θα τους βάλει σε θέση οδηγού ενόψει του επαναληπτικού της Αυστρίας.


Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στους παίκτες του πως για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είναι σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ανεξαρτήτως σκορ. Θα πρέπει να μην είναι βιαστικοί και να έχουν υπομονή σε κάθε επιθετική τους ενέργεια.

Άλλωστε το ζητούμενο είναι να έρθει η νίκη, ακόμη και με 1-0. Το πρώτο μυστικό είναι να κρατήσουν οι «κίτρινοι» ανέπαφη την εστία τους και να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ.


Τους ζήτησε βεβαίως να ψάξουν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, αλλά ακόμη και αν δε συμβεί αυτό, θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και να μην αποπροσανατολιστούν σε καμία περίπτωση.

Μετά την οριστικοποίηση της απουσίας του Τόνι Κάλβο, έγινε αναπροσαρμογή και στα πλάνα του Κούπερ για την ενδεκάδα. Τη θέση του Ισπανού αριστερά στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Κάρλος Τόχα, ενώ παρτενέρ του Νάφτι στον άξονα θα είναι ο Σάκης Πρίττας. Δεξιά στη μεσαία γραμμή για τρίτο συνεχόμενο επίσημο ματς θα αγωνιστεί ο φορμαρισμένος Φρανσίσκο Χαβίτο.

Υπάρχει και μια περίπτωση να ξεκινήσει αριστερά ο Τσεσνάουσκις. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά μπορεί τελευταία στιγμή ο Κούπερ να κάνει τη μίνι έκπληξη. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Τόχα θα αγωνιστεί κανονικά στον άξονα και εκτός ενδεκάδας θα βρεθεί ο Πρίττας.

Μία αλλαγή θα υπάρξει και στην άμυνα. Ο Οριόλ Λοθάνο θα ντεμπουτάρει με τη φανέλα του Άρη, παίρνοντας τη θέση του Νίκου Λαζαρίδη. Παρτενέρ του Ισπανού θα είναι φυσικά ο Ρονάλντο Γκιάρο, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν και πάλι οι δύο Βραζιλιάνοι Νέτο (δεξιά), Μίσελ (αριστερά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται και πάλι από τους Κόκε, Σέζαρεκ, ενώ κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Σηφάκης.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Χουάνμα, Λαζαρίδης, Μενδρινός, Κασναφέρης, Ρουίζ και για πρώτη φορά ο Παπαζαχαρίας. Εκτός έμεινε ο Κουλουχέρης, που υπέστη ψύξη, ο τραυματίας Κάλβο και ο τρίτος τερματοφύλακας, Μάρκος Βελλίδης.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου