Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ο αδερφός της Τατιάνας Μπλάτνικ έκλεψε καρδιές



Μαγνήτισε τα γυναικεία βλέμματα

Στον γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας τα φλας έπεσαν -όπως ήταν λογικό- στον γαμπρό και τη νύφη, αλλά υπήρχε κι άλλος ένας «σταρ» που έκλεψε τις εντυπώσεις: ο Μπόρις Μπλάτνικ, ο ξανθός, ψηλός και τζέντλεμαν αδελφός της Τατιάνας (μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερός της), που «έκαψε» πολλές γυναικείες καρδιές στις Σπέτσες! 

Φορώντας καλό κοστούμι και γιλέκο ή με τζιν και T-shirt, ο Μπόρις, ο οποίος ήταν και ένας από τους κουμπάρους του βασιλικού ζεύγους, μαγνήτισε τα γυναικεία βλέμματα!

Ο 32χρονος Σλαβογερμανός ζεν πρεμιέ θα μπορούσε να είναι αστέρας του Χόλυγουντ, αφού έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα - όσον αφορά την εμφάνιση τουλάχιστον. 

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για έναν χαμηλών τόνων νεαρό. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν πως μοιάζει εντυπωσιακά με τη μητέρα του, την οποία συνόδεψε στην εκκλησία, όσο και με την αδελφή του Τατιάνα.

Ιδιαίτερα διακριτικός, ο Μπόρις προσπάθησε να μείνει όσο μπορούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μία ημέρα πριν από τον γάμο της αδελφής του με τον Νικόλαο δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος στο cocktail party.

Ο Μπόρις θα μείνει στο νησί μερικές ημέρες ακόμη και μετά θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής, αφήνοντας την λατρεμένη του αδελφή στην αγκαλιά του Νικόλαου. 

Πηγή: Espresso



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου