Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Δεν δέχεται καπέλα ο Πάγκαλος



«Η κυβέρνηση δεν είναι σχολείο, ούτε καλλιστεία!»

Ο πληθωρικός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός όταν κάνει ανασυγκρότηση λαμβάνει υπόψη τις επιδόσεις των ανθρώπων, τα προβλήματα και τις δυνατότητες όσων παραμένουν.

«Βόμβες» Παγκάλου κατά πάντων στη συνέντευξη που έδωσε στη Real news, αλλά και με διαφοροποίησή του από την κυβερνητική γραμμή, καθώς αποκλείει το ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζει «αλητεία» την περίπτωση αντικυβερνητικού μετώπου από τη Ν.Δ. και την Αριστερά, «ελαφρό πολιτικό» τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι διοικεί το κόμμα του με το πολιτικό προσωπικό της Πολιτικής Άνοιξης. Επίσης προειδοποιεί ότι δεν μπορεί να του μπει κανείς «καπέλο» στον επικείμενο ανασχηματισμό και επιρρίπτει ευθύνες σε Κατσέλη και Μπιρμπίλη για την καθυστέρηση της ανάπτυξης.

 Όσο για την τρόικα αναφέρει: «όταν έλεγα τους τροϊκανούς «φούφουτους», έκανα κριτική σε μια δικιά μας συμπεριφορά. Να μην τους δώσουμε εμείς παραπάνω ρόλο από αυτόν που οι ίδιοι διεκδικούν. Και, πράγματι, δεν διεκδίκησαν τον ρόλο που παραλίγο με τη στάση μας να τους προσφέρουμε». 
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου