Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ζούσε για 4 μήνες με το πτώμα της συζύγου του κάτω από σωρό σκουπιδιών



Ούτε τα εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας δεν μπόρεσαν να την εντοπίσουν

Η Billie Jean James εξαφανίστηκε τον Απρίλιο, ο άντρας της James ανησύχησε πάρα πολύ και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αρχές έστειλαν ελικόπτερα αστυνομικούς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για να εντοπίσουν την αγνοουμένη, όμως δεν μπόρεσαν να την εντοπίσουν. 

Ο σύζυγός της συνέχισε τις προσπάθειες εντοπισμού της, κόλλησε αφίσες σε όλες τις γύρω περιοχές από το σπίτι τους στο Λας Βέγκας, μέχρι που ανακοίνωσε ότι θα δώσει αμοιβή 8.000 ευρώ σε όποιον εντοπίσει τη γυναίκα του, όμως και πάλι δεν  είχε κανένα σημάδι ζωής.

H Βillie ήταν ψυχαναγκαστική ρακοσυλλέκτης σε σημείο που είχαν αναγκαστεί να χτίσουν δεύτερο σπίτι για να χωρέσουν όλα αυτά τα αντικείμενα που μάζευε. Όπως λένε οι γείτονές της δεν άφηνε κανέναν να μπει στο σπίτι γιατί ντρεπόταν για το χαμό.

Πριν λίγες μέρες, τέσσερις μήνες μετά την εξαφάνισή της, ο James βρήκε τη σύζυγό του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι θαμμένη κάτω από τους σωρούς με τα σκουπίδια. Όπως δήλωσε, την εντόπισε όταν άρχισε να καθαρίζει το δωμάτιο και είδε το πόδι της να εξέχει από τον σωρό. Το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο αφού κατάλαβε ότι ζούσε με το πτώμα της γυναίκας του για τέσσερις μήνες στο ίδιο του το σπίτι και δεν το είχε καταλάβει.

Η αστυνομία δήλωσε ότι τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που έψαξαν το σπίτι δεν μπόρεσαν να την εντοπίσουν γιατί τα σκουπίδια ήταν τόσα πολλά που κάλυπταν τη μυρωδιά της. Το πτώμα της Billie μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου