Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Δυο αγωνιστικές σε «Σόφο», Φώτση

Με δύο αγωνιστικές τιμώρησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA) τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τον Αντώνη Φώτση για το όσα διαδραματίστηκαν στην… φιλική αναμέτρηση με την Σερβία στο πλαίσιο του τουρνουά "Ακρόπολις". Καμιά ποινή δεν επιβλήθηκε στον Κώστα Τσαρτσαρή.


Όσον αφορά στους εμπλεκόμενους από πλευράς Σέρβων, Μίλος Τεόντοσιτς και Νέναντ Κρστιτς -ο οποίος τραυμάτισε στο κεφάλι τον Μπουρούση με καρέκλα- επιβλήθηκε τιμωρία δύο και τριών αγωνιστικών αντίστοιχα.

Οι Έλληνες παίκτες θα χάσουν τα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντομπάσκετ με Κίνα (Σάββατο 28/08) και Πουέρτο Ρίκο (29/08). Αντίστοιχα, οι δυο Σέρβοι θα χάσουν τα παιχνίδια των «πλάβι» με Ανγκόλα (28/08) και Γερμανία (29/08), ενώ ο Κρστιτς θα μείνει εκτός και στην αναμέτρηση με την Ιορδανία (30/08).

Οι παίκτες θα πληρώσουν επίσης και χρηματικό πρόστιμο. Πιο συγκεκριμένα 34.500 ευρώ (45.000 ελβετικά φράγκα) θα καταβάλλει ο Κρστιτς και από 15.300 ευρώ (20.000 ελβετικά φράγκα) οι ομοσπονδίες Ελλάδας και Σερβίας. Το πόσό αυτό θα διατεθεί για την ενισχύση εκπαιδευτικών προγραμμάτων νεαρών μπασκετμπολιστών.

Η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης αποφάσισε να ασκήσει έφεση η οποία θα εξεταστεί άμεσα, προκειμένου να γίνει γνωστό αν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι παίκτες. Πάντως κύκλοι της FIBA αναφέρουν ότι η έφεση δεν έχει μεγάλη τύχη να γίνει δεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου