Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Η 1η κινηματογραφική εμφάνιση για Μπουγιούρη-Περιστέρη



Στην ταινία «Κράτησέ με» της Λουκίας Ρικάκη

Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο του Παναγιώτη Μπουγιούρη (Μυστικά της Εδέμ - Βέρα στο Δεξί ) και της Πατρίτσια Περιστέρη Μίλλικ (Έρωτας- Χαρά Αγνοείται) έγινε το 2007, στην ταινία «Κράτησέ με» της Λουκίας Ρικάκη.

Η ταινία θα προβληθεί ξανά, αποκλειστικά στον Κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ 2, στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 

Η ταινία έχει θέμα την απώλεια και είναι η πρώτη ελληνική ταινία που ξεκίνησε από το ίντερνετ και συγκέντρωσε ιστορίες από όλη την Ελλάδα.

Η ιστορία:

Μια παραγωγός ραδιοφωνικής εκπομπής χάνει τον πατέρα της ξαφνικά. Για να καταφέρει να χειριστεί αυτή τη απρόσμενη απώλεια, δημιουργεί μία ιστοσελίδα στην οποία ακροατές του ραδιοφώνου στέλνουν ιστορίες τους. Αργότερα συναντιέται μαζί τους και μοιράζονται τις ιστορίες μέσα από το παιχνίδι της αφής. Στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, που διαρκούν δυο χρόνια, ένας άντρας χάνεται απρόσμενα. Μέσα από τις ιστορίες που μοιράζονται όλοι, καταφέρνουν να χειριστούν την απώλεια τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους με μεγαλύτερη δύναμη και αισιοδοξία. Το ίδιο και η ηρωίδα, η Ιουλία, που μαθαίνει να συναναστρέφεται στο παρόν και συμφιλιώνεται με το παρελθόν της .


Σε πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση:
Παναγιώτης Μπουγιούρης 
Πατρίτσια Περιστέρη Μίλλικ
Με τους:
Κατερίνα Λυπηρίδου - Τάκη Βογόπουλος - Πάνος Κρανιδιώτης - Μαριάννα Κάλμπαρη -Φοίβος Παπαδόπουλος - Κωνσταντής Μιζάρας - Σήφης Πολυζωίδης - Μαρία Μπαγανά - Νίκος Ζωιόπουλος - Λογοθέτης Ταγαρούλιας Παπακωνσταντίνου - Αλεξάνδρα Ταγαρούλια Παπακωνσταντίνου.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου