Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Αίσιο τέλος για την απαγωγή 27χρονου επιχειρηματία


Την άκρη του νήματος της σκοτεινής υπόθεσης της απαγωγής του νεαρού Πατρινού επιχειρηματία, πριν από ενάμιση μήνα, βρήκε η αστυνομία συλλαμβάνοντας έναν από τους επτά δράστες. Σε συνέντευξη Τύπου ο υποδιευθυντής Ασφάλειας Πατρών Αριστείδης Ανδρικόπουλος ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 39χρονου από την Πάτρα, ενώ όπως δήλωσε αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, ηλικίας από 20 έως 40 ετών.


Η περιπέτεια του 27χρονου επιχειρηματία ξεκίνησε το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου, στην οδό Ακρωτηρίου, στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά από το κατάστημά του. Οι απαγωγείς είχαν στήσει καρτέρι έξω από την επιχείρηση του νεαρού. Οταν τον είδαν να πλησιάζει, τέσσερις από αυτούς τον άρπαξαν και με γρήγορες κινήσεις τον εξανάγκασαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο, πάτησαν γκάζι και έγιναν «καπνός». Ολοι όσοι περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο, αλλά και οι εργαζόμενοι του καταστήματος, έμειναν άναυδοι από το περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους. Οταν συνήλθαν από την έκπληξη έσπευσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία αλλά και την οικογένεια του θύματος.

Στο άκουσμα της είδησης οι συγγενείς του νεαρού άνδρα υπέστησαν σοκ. Λίγες ώρες αργότερα, αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια του 27χρονου και ζήτησαν λύτρα. Τελικά ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις οι δράστες συμφώνησαν να πάρουν το ποσό των 90.000 ευρώ. Τη βαλίτσα με τα χρήματα μετέφερε σε ερημική τοποθεσία που είχαν υποδείξει οι κακοποιοί, συγγενής της οικογένειας. Αφού οι δράστες παρέλαβαν τα λύτρα, τα ξημερώματα της επομένης άφησαν ελεύθερο τον νεαρό σε περιοχή της Ελευσίνας στην Αττική, από όπου ο 27χρονος κατάφερε να ειδοποιήσει αμέσως τους δικούς του και την αστυνομία. Οπως είχε πει ο ίδιος τότε στους αστυνομικούς, οι δράστες ήταν βίαιοι απέναντί του, αφού τον γρονθοκόπησαν αρκετές φορές. Μάλιστα, είχε κάνει λόγο για αδίστακτους κακοποιούς για τους οποίους ήταν βέβαιος ότι θα τον σκότωναν ανά πάσα στιγμή και με μεγάλη ευκολία αν δεν έπαιρναν τα χρήματα που ζητούσαν. Ο ίδιος είχε μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να περιποιηθούν τα επιπόλαια τραύματά του.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου