Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Πώς να φαίνεστε 5 κιλά λιγότερο, χωρίς να κάνετε δίαιτα!


Ελάτε τώρα το να χάσει κανείς κιλά είναι μια εύκολη διαδικασία μειώνει τις θερμίδες και αυξάνει την σωματική άσκηση. Μήπως όμως δεν είναι τόσο απλό;

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να στερηθείτε τις αγαπημένες σας λιχουδιές και δεν έχετε βάλει την άσκηση στη ζωή σας( κακώς) , σας παρουσιάζουμε μερικά μυστικά για να φαίνεστε πιο αδύνατοι χωρίς να χάσετε γραμμάριο !....


Μαύρισμα
Μπορεί η ηλιοθεραπεία σε μεγάλες δόσεις, σε ακατάλληλες ώρες και χωρίς αντηλιακή προστασία να είναι βλαβερή για το δέρμα, αν όμως τηρήσετε τους βασικούς κανόνες και «πάρετε λίγο χρωματάκι» θα φαίνεστε σίγουρα πιο αδύνατοι καθώς με το μαύρισμα πετυχαίνετε να καλύπτετε και άλλου είδους ατέλειες όπως για παράδειγμα την κυτταρίτιδα.
Αν πάλι δεν έχετε χρόνο ή δεν θέλετε να εκτεθείτε στον ήλιο, στην αγορά κυκλοφορούν πολλά προϊόντα που μπορούν να σας δώσουν για 24 με 48 ώρες το μαύρισμα των ονείρων σας! Προσοχή όμως στην τοποθέτηση, η οποία πρέπει να γίνει μετά από πίλινγκ και από κάποιον ειδικό, αλλιώς κινδυνεύετε να βγείτε πουά!

Όχι στις κάθετες ρίγες
Αγόρια, αν η κοιλίτσα σας έχει φουσκώσει λίγο παραπάνω από τις καλοκαιρινές μπύρες αποφύγετε τα πουκάμισα με κάθετες ρίγες γιατί θα την δείχνουν ακόμα μεγαλύτερη. Το ίδιο ισχύει και με τα ανοιχτά χρώματα προτιμήστε τις σκούρες αποχρώσεις.

Όχι στις στενές φούστες
Αν η περιφέρεια σας δεν είναι όπως την έχετε ονειρευτεί και τα ψωμάκια σας δεν αποτελούν το δυνατό σας σημείο προτιμείστε φούστες και φορέματα σε γραμμή άλφα.

Τακουνάκια!
Μεγάλη εφεύρεση ! Άτυχοι οι άνδρες που δεν μπορούν (ακόμα) να χαρούν τα ψηλοτάκουνα πέδιλα! Αν δείχνετε πιο ψηλές, δείχνετε και πιο αδύνατες!

Έξυπνες πόζες !
Ο φακός είναι άτιμο πράγμα και όλοι και όλες αυτές που δείχνουν αψεγάδιαστοι στα περιοδικά έχουν περάσει από πολλές επεξεργασίες του υπολογιστή! Πρακτικά όμως μπορείτε να ρουφήξετε λίγο την κοιλίτσα( Λίγο! Μην φανείτε σαν χρυσόψαρο!) σημαντική είναι και η γωνία από την οποία θα σας τραβήξουν φωτογραφία, συνήθως αν είναι από κάτω φαίνεστε πιο ψηλοί και αδύνατοι!
Μην ξεχνάτε όμως, πως το πιο σημαντικό απ' όλα δεν είναι το πώς φαινόμαστε αλλά το πως αισθανόμαστε! Γι΄ αυτό όσοι, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα, πως η τελειότητα στην εμφάνιση δεν οδηγεί στην ευτυχία, ίσως είναι καιρός να το κάνουν!

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου