Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Σημείωμα Τρακαρίσματος



Αναρωτιέμαι άμα έχουμε μυαλό τελικά. Συγνώμη ρε παιδιά, τις ασφάλειες στα αμάξια μας γιατί τις πληρώνουμε; Μα είναι ποτέ δυνατό να υπάρχουν τέτοιοι κάφροι; Κάθε μήνα πληρώνεις μία ασφάλεια για το αμάξι σου που είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο. Σε περίπτωση που τρακάρεις, να πληρώσει η ασφάλειά σου τη ζημιά του άλλου. Αν είναι ποτέ δυνατόν. ,......


Πριν από 3 χρόνια, μόλις είχα πάρει τότε καινούργιο το αμάξι, οδηγούσα στην παραλιακή με κατεύθυνση την Αθήνα. Είχα πιάσει αριστερή λωρίδα και πήγαινα με 80χλμ (άδειος ο δρόμος μίας και ήτανε καλοκαίρι). Υπήρχαν αυτοκίνητα αλλά πολύ λίγα. Σε κάποια φάση είναι ένα peugeot που κινητέ στη μεσαία λωρίδα με πολύ χαμηλή ταχύτητα, γύρω στα 40χμλ. Ξαφνικά, την ώρα που φτάνω κοντά του, αποφασίζει να αλλάξει λωρίδα (γιατί ήθελε να κάνει αναστροφή στο επόμενο άνοιγμα από τις νησίδες) και ασφαλώς πέφτει επάνω μου. Η ζημιά: πόρτα, φτερό και καθρέπτης. Σταματάμε στην άκρη και τι να δω;;; Βγαίνει από το αμάξι ένας παππούς, ετών 83(στο δίπλωμα έγραφε ημερομηνία γέννησης 1925).
Πρώτη του κουβέντα: Αγόρι μου δεν σε είδα.
Και του απαντάω: Ε πού να με δεις!
Όταν ήρθε η αστυνομία προσπάθησε να βγάλει ότι εγώ έτρεχα. Ευτυχώς είχα μάρτυρες, που είδανε το περιστατικό και επιβεβαίωσαν πως έγινε ακριβώς το περιστατικό. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως ο κύριος αυτός δεν μου έκανε δήλωση. Έπρεπε να βάλω δικηγόρο να τον πάρει τηλέφωνο, να του εξηγήσει ότι δεν θα τα πληρώσει αυτός από την τσέπη του αλλά η ασφαλιστική και τότε μόνο έκανε δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου