Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Αναζητούν δημοσίους υπαλλήλους με οικολογικές ευαισθησίες

Δημόσιους υπαλλήλους με οικολογικές ευαισθησίες και σκοπό την απόσπαση αναζητούν μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Στο δικό τους «open gov», οι έλληνες Πράσινοι καλούν δημοσίους υπαλλήλους ανεξαρτήτως φύλου, να υποβάλουν τα βιογραφικά τους έως 23 Αυγούστου «σπάζοντας» έτσι την παράδοση που θέλει τα κόμματα να αποσπούν δημοσίους υπαλλήλους από τις κομματικές δεξαμενές. Μοναδικό πολιτικό κριτήριο, οι υποψήφιοι να υποστηρίζουν «τις πράσινες αξίες και τις πράσινες πολιτικές», και να μην είναι μέλη άλλων πολιτικών κομμάτων.

Λίγο πριν αρχίσει η μεγάλη μάχη για τα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην οποία οι ΟΠ είτε κινούνται αυτόνομα, όπως π.χ. στην Περιφέρεια Αττικής με τον Κώστα Διάκο και το Νότιο Αιγαίο με τον Νίκο Χρυσόγελο, είτε συνεργάζονται με δυνάμεις της Αριστεράς, όπως π.χ. στη Θεσσαλονίκη, προετοιμάζονται και οργανωτικά. Αλλωστε όπως έχουν δηλώσει κατά καιρούς στελέχη τους, οι εκλογές για δήμους- περιφέρειες, σε αντίθεση με τις εθνικές εκλογές αποτελούν μάλλον «προνομιακό πεδίο» και ευελπιστούν να υπογραμμίσουν περισσότερο την παρουσία και τον πολιτικό τους λόγο. Στο πλαίσιο αυτής της εκλογικής αντεπίθεσης επιχειρείται και η οργανωτική ανασυγκρότηση.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι αναζητούν μετακλητούς για θέσεις Διοίκησης και Οργάνωσης στην Αθήνα, τα Χανιά και τη Σύρο, οι οποίοι θα έχουν ως αντικείμενο την οργανωτική και διοικητική υποστήριξη των δράσεων των ΟΠ. Επιθυμητό προσόν η γνώση των αυτοδιοικητικών θεμάτων των αντίστοιχων περιφερειών. Ακόμα και οι Οικολόγοι Πράσινοι όμως όταν επιλέγουν συνεργάτες για τα κεντρικά τους όργανα δεν αποφεύγουν τον πειρασμό να σημειώσουν στα «επιθυμητά προσόντα» και την «ιδιότητα του μέλους των Οικολόγων Πράσινων».

TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου