Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ελληνίδα η πιο γνωστή πορνοστάρ των ΗΠΑ


«Το κορμί μου είναι η τέχνη μου», δηλώνει η Sasha Grey, η πορνοστάρ που «σαρώνει» στις ΗΠΑ και είναι... ελληνικής καταγωγής! Μπορεί ως Μαρίνα Χατζή να μην την ξέρουν και πολλοί, ως την σέξι μελαχρινή Sasha, όμως, την ξέρουν ακόμα και οι πέτρες!

Η Sasha ή Μαρίνα -διαλέξτε όποιο θέλετε εσείς- γεννήθηκε το 1999 στην Καλιφόρνια. Το 1993 ο Ελληνοαμερικανός πατέρας της και η μητέρα της αποφασίζουν να χωρίσουν, ενώ το 2000 η τελευταία παντρεύεται ξανά και η κόρη της ανακοινώνει πως θέλει να μετακομίσει και να μείνει μόνη.

Αφού άλλαξε τέσσερα γυμνάσια μέχρι να κατασταλάξει, η Sasha γράφτηκε σε σχολή για να σπουδάσει υποκριτική, χορό και κινηματογράφο. Παράλληλα, εργαζόταν ως σερβιτόρα και με τα 7.000 δολάρια που μάζεψε μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Μόλις έκλεισε τα 18, η ελληνικής καταγωγής μελαχρινή άνοιξε τα... φτερά της στην βιομηχανία του πορνό.

Σήμερα, σε ηλικία 22 ετών, μετρά περισσότερες από 150 ταινίες, έχει βραβευτεί σε φεστιβάλ του χώρου και θεωρείται η κορυφαία ηθοποιός πορνοταινών, άξια διάδοχος της θρυλικής Jenna Jameson!

H πρώτη της σκηνή ήταν με τον γνωστό πορνοστάρ Rocco Siffredi, ενώ το 2007 κατακτά τα... Όσκαρ της πορνογραφίας, τα «Adult Movies Awards», ως ηθοποιός της χρονιάς.

Εκτός, όμως, από «καυτή» πρωταγωνίστρια, η 22χρονη είναι και μοντέλο. Μάλιστα, μετρά συνεργασίες με μεγάλους οίκους (όπως ο Alen Manoukian) και γνωστούς φωτογράφους (όπως ο Tery Richardson), ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετά video clips!


πηγή: εφημερίδα «Αποκαλύψεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου