Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Χωρίς Τίτλο, Χωρίς Τέλος, Χωρίς Μέλλων.


Ήθελα ένα μήνα μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια και τον "θάνατο" του Toktiko να γράψω δυο γραμμές απλά και μόνο για να βγάλω τα εσώψυχα μου. Είχε τελειώσει όμως το μελάνι η για να είμαι πιο σύγχρονος δεν είχα byte δεν είχε περισσέψει ούτε ένα από τους καιροσκόπους που με αξιοθαύμαστη φαντασία ανέσυραν από το λεξικό κάθε λέξη και συνδυασμό που θυμίζει Troktiko. Στόχος μόνο ένας, να κλέψουν λίγο από την δόξα του, Ο κόσμος πρόβατα
 έπρεπε  να βρουν κάτι για να ασχολούνται.......
Όπως ο Μωυσής όταν ανέβηκε στο όρος για να λάβει τις 10 εντολές
ο όχλος έφτιαξε ένα χρυσό Μοσχάρι για να έχει ένα είδωλο που θα λατρέψει. Μόνο που τώρα γεμίσαμε Μοσχάρια !
 Το ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα όλοι το βλέπουμε αλλά και το αισθανόμαστε, από όσα λένε τα δύσκολα έρχονται, κανένας όμως δεν κάνει τίποτα, όλοι λένε μα τι να κάνουμε ? Τόσα χρόνια πέτυχαν τον σκοπό τους, απαξιώθηκε το πολιτικό σύστημα και τώρα αλωνίζουν κυριολεκτικά όχι μόνο την τσέπη μας αλλά και τις αξίες τα ήθη και τα έθιμα μας.
 Το πρόβλημα δεν είναι απλά οικονομικό, οι ρίζες του κακού είναι βαθιές και δεν μπορούμε να τις δούμε. Όταν παιδιά 19-20-21 χρόνων κατακλύζουν τα Φαρμακεία για ένα κουτάκι Viagra και όλων των ειδών συναφή παρασκευάσματα που κυκλοφορούν υπάρχει τεράστιο κοινωνικό και ηθικό πρόβλημα. Έχουμε χάσει τον μπούσουλα κοινός δεν ξέρουμε που πάμε από που ερχόμαστε τι θέλουμε ακόμα και πως μας λένε.
 Μας στερούν το δικαίωμα στο όνειρο και αυτό είναι ότι χειρότερο ! Όσο αισιόδοξος και να θέλω να γίνω δεν μπορώ. Φοβάμαι πως τα μάτια μου θα δουν τόσο τραγικές εικόνες που θα φαντάζει πλημμέλημα το σημερινό γεγονός που ένα ανθρωποειδές (δεν με νοιάζει η καταγωγή του Αλβανός Πακιστανός κτλ) βίασε κατ' εξακολούθηση και πέταξε ζωντανό ένα 11 χρόνο κοριτσάκι στο πηγάδι.
 Ζούμε σκηνές Αποκάλυψης και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε ακόμα !  


http://nyxtobaths.blogspot.com/2010/08/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου