Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Είχαν για προστάτη έναν πύθωνα

v Είχαν για προστάτη έναν πύθωνα

Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών στην Ιταλία

Έκπληκτοι έμειναν οι ιταλοί αστυνομικοί όταν σε επιδρομή κατά μιας συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών ήρθαν αντιμέτωποι με έναν πύθωνα μήκους τριών μέτρων!. Οι έμποροι ναρκωτικών χρησιμοποιούσαν το φίδι για να προστατεύει την κοκαΐνη τους και να τρομοκρατούν τους πελάτες που τους χρωστούσαν χρήματα.

Το μήκους τριών μέτρων ερπετό επιτέθηκε στους αστυνομικούς, όταν αυτοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα των εμπόρων, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή προετοίμαζαν την κοκαΐνη που επρόκειτο να διακινήσουν. Χρειάσθηκε να κληθεί ειδικός της δασονομίας στα ερπετά για να μπορέσουν οι αρχές να «συλλάβουν» τον πύθωνα.

«Μόλις μπήκαμε βρήκαμε το ερπετό να καραδοκεί πίσω από την πόρτα, ακριβώς όπως ένας φύλακας-σκύλος», τόνισε ο υπαστυνόμος Λούκα Τζελορμίνο.

«Μας εξέπληξε που βρήκαμε 200 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης κάτω από το φίδι, την οποία προστάτευε με περισσή ζηλοτυπία. Από την έρευνα που κάναμε, συμπεράναμε πως το ερπετό είχε εκπαιδευθεί για να προστατεύει τα ναρκωτικά», πρόσθεσε.

Οι ιδιοκτήτες του κρατούσαν το φίδι νηστικό επί πολλές εβδομάδες για να το κάνουν πιο επιθετικό, όμως οι αρχές το ημέρεψαν μόλις του πρόσφεραν μία γενναία μερίδα κοτόπουλο.

Ο πύθωνας, για τον οποίο η δασονομία ανακοίνωσε πως προέρχεται από τη Γουϊνέα και πως αξίζει πολλά χρήματα, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ερπετών στον Ζωολογικό Κήπο της Ρώμης.

Στην επιχείρησή της η αστυνομία συνέλαβε 12 άτομα και κατέσχεσε περίπου 5 κιλά κοκαΐνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου