Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ μπορείς!!

Τη νίκη θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ, στο αποψινό παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ στην Τούμπα (21:30, Novasports 1). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα...
προσπαθήσει να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ενόψει του επαναληπτικού στην Κωνσταντινούπολη. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, όπως έκαναν στους αγώνες με τον Άγιαξ, και ελπίζουν να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ και να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους και θα κοιτάξουν στα μάτια τους Τούρκους.

Ο 41χρονος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπουσαϊντί, Μαλεζά, Κοντρέρας και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαία γραμμής θα παίξουν ο Γκαρσία και Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τους Βιεϊρίνια και Σορλέν. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τους Χαλκιά, Ζουέλα και Κριστιάνο, οι οποίοι είναι στο στάδιο της αποθεραπείας.

Πώς θα αγωνιστούν οι Τούρκοι

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Αϊκούτ Κοτσαμάν τη Φενερμπαχτσέ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Στοχ, Μπίλιτσα και Ντία, τρεις σημαντικές απουσίες που αλλάζουν τα σχέδιά του. Επίσης, δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός ο Νιάνγκ. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι θα ξεκινήσουν με τους: Ντεμιρέλ, Γκιονούλ, Ιλχάν, Λουγκάνο, Σάντος, Εμρέ, Κριστιάν, Τοπούζ, Άλεξ, Ερκίν και Σεμίτ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νιάνγκ, Βολκάν, Μπαμπακάν, Αλκάν, Τσανέρ, Γκοκάι, Γκοκχάν και Οζέρ.

Ο διαιτητής

Ο Μανουέλ Γκρέφε (37 ετών από το Βερολίνο) θα σφυρίξει τον αποψινό σπουδαίο αγώνα. Είναι διεθνής από το 2007. Πρώτη και τελευταία φορά που σφύριξε ελληνική ομάδα ήταν το 2008 στο ΟΦΚ Βελιγραδίου - Πανιώνιος 1-0, ενώ πέρυσι σφύριξε μόλις δύο αναμετρήσεις στο Europa League. Τους αγώνες Γάνδη - Ρόμα και Λίτεξ Λόβετς - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Σε γενικές γραμμές δεν είναι πολύ έμπειρος, αφού μέχρι τώρα σφυρίζει κυρίως διεθνείς αγώνες εθνικών ομάδων κάτω των 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου