Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Η ιστορία μου με τον καυτό κώλο της γειτόνισσας (Αναγνώστης)


Αγαπημένο μου Φιλόξενο,θα σου πώ και την δική μου Ιστορία!
Για καποια φεγγαρια δουλευα βοηθωντας ενα φιλαρακι στο μαγαζι του... Ειμασταν 3 ανδρες εγω ο Σπυρος ο φιλος μου και ο Κωστας ο υπαλληλος του!!
Απεναντι υπηρχε φυσικα καποιο αλλο μαγαζι... Μια μερα εκανε την εμφανιση η γυναικα του γειτονα απεναντι...

Περιγραφικα ηταν μια απλη κυρια γυρω στα 35 μεσαιου αναστηματος αρκετα λεπτη χωρις ...σχεδον τιποτε το προκλητικο επανω της... και λεω σχεδον γιατι το στρογγυλο κωλαρακι της που φροντιζε εντεχνα να επιδεικνυει εκανε ολα τα αντρικα στοματα να τρεχουν τα σαλια τους... Συνεχως φορουσε στενα παντελονια που τα τραβουσε ψηλα στην μεση της για να τονιζει τον κωλο της και τις πιο πολλες φορες στριγκακι απο μεσα... Ειχε οπως καταλαβαινετε εναν ακολαστο κωλο που μας κολαζε... Ασε αυτο με τα κουνηματα της... Λυγιζε το κορμι της, εσκυβε σε καθε ευκαιρια... και φροντιζε να εχει παντα τον κωλο της στραμμενο πανω μας... Ολοι οι αντρες της γειτονιας θελανε να γαμησουνε αυτο το καυλιαρικο κωλαρακι της... Που να το ηξερα οτι θα ημουν εγω ο τυχερος... και μαζι μου ο Σπυρος και ο Κωστας...

Αλλα ας ξεκινησω απο την αρχη της φασης... Ειναι γνωστη η μανια μου να γραφω ερωτικες ιστοριες ακομα και στην δουλεια οταν δεν ειχα τι να κανω ανοιγα τον υπολογιστη αφηνα την φαντασια μου να ταξιδεψει και την μετεφερα στις ιστοριες μου.. Μια μερα εκει που εγραφα πυρετωδως μια ερωτικη μου φαντασιωση χτυπησε το τηλεφωνο... Ηταν καποιος πελατης που αρχισε να μου δινει μια μεγαλη παραγγελια... εγω σηκωθηκα απο τον υπολογιστη χωρις να κλεισω την ιστορια και αρχισα να παιρνω την παραγγελια... Τοτε ακριβως μπηκε και η Αννα! Με πλησιασε και μου ζητησε κατι για να καθαρισει τα τζαμια... εγω της εκανα νοημα να περιμενει λιγο να τελειωσω με το τηλεφωνημα και στραφηκα στην παραγγελια!! Ουτε που σκεφτηκα οτι το κειμενο ηταν ελευθερο στα ματια της... Η Αννα περασε μεσα απο τον παγκο αναψε ενα τσιγαρο και καθισε στην καρεκλα του υπολογιστη... Καποια στιγμη οπως ηταν αναμενομενο η ματια της επεσε πανω στην οθονη... και στο προσωπο της καθρεπτιστηκε η εκπληξη αλλα και το ενδιαφερον για αυτα που διαβαζε στην οθονη... Την ειδα με την ακρη του ματιου μου και μονο τοτε συνειδητοποιησα οτι ειχα αφησει ανοιχτο το κειμενο... Δαγκωθηκα γιατι το θεμα της ιστοριας μου ειχε κεντρικη ηρωιδα αυτην και πρωταγωνιστες εμας τους 3!!! Αρχισα να ιδρωνω και να ανησυχω για το πως θα το επαιρνε... Αλλα αυτη ουτε καν γυρισε να με κοιταξει... το βλεμμα της ηταν καρφωμενο στην οθονη... ηξερε πολυ λιγα πραγματα για τον υπολογιστη και επομενως δεν γνωριζε πως μπορουσε να κανει σκρολινγκ στο κειμενο για να διαβασει τις προηγουμενες ή τις επομενες σελιδες! Μεχρι να τελειωσω το τηλεφωνημα πρεπει να το ειχε διαβασει 2-3 το κειμενο... Εγω με το που εκλεισα το τηλεφωνο τσακιστηκα να της δωσω αυτο που ζητησε!! Η Αννα το πηρε στα χερια της ακουμπωντας τα δικα μου και με κοιταξε βαθια στα ματια της... Περιμενα να φαω κανενα χαστουκι (οχι οτι θα με δυσαρεστουσε.... ξερετε δα τα γουστα μου) αλλα αντι γι αυτο.. απλα ειπε... "Θελω μια εκτυπωση απο την ιστορια αυτη!!" Το βλεμμα της γυαλιζε με εναν τροπο που θα μπορουσα να το ερμηνευσω σαν εκφραση περιεργειας συνδυασμενη με την εξαψη της φαντασιας της που προκαλεθηκε απο το διαβασμα των γραμμων της ιστοριας!! "Δεν την εχω τελειωσει ακομα" τραυλισα..."Μολις την τελειωσω θα σας δωσω ενα αντιγραφο" Αφησε τα χερια μου και ριχνοντας μου ενα χαμογελο πονηρο, μου γυρισε την πλατη και απομακρυνθηκε με ασυνηθιστη αργοπορια στην κινηση της λικνιζοντας τα ολοστρογγυλα κωλομερια της... Εκεινη την ημερα ειδικα φορουσε ενα φουξ ημιδιαφανο παντελονι με μαυρο στριγκακι... απο αυτα που σε κανουν να λες "Κι υστερα φταινε οι βιαστες"!

Τελος παντων μετα απο αυτη την σκηνη εκατσα στον υπολογιστη μπροστα και μεχρι να σχολασουμε την ειχα τελειωσει.... Γρηγορα εκανα ενα "χτενισμα" του κειμενου προκειμενου να διορθωσω τιποτε λαθακια και το εδωσα στον εκτυπωτη... Εδεσα τις σελιδες του και εγραψα απο εξω με μεγαλα γραμματα "Ο ΚΑΥΤΟΣ ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ ΜΑΣ!" Την αλλη ημερα το πρωϊ η Αννα περνωντας απο μπροστα μας καλημερισε ως συνηθως και εγω κρυβοντας το αντιγραφο μεσα σε ενα περιοδικο της το εδωσα λεγοντας της κοιτωντας την καταματα... "Για να περασεις την ωρα σου... Εχει ενδιαφεροντα θεματα μεσα!!" Η Αννα το αρπαξε και το εβαλε με μια κινηση μεσα στην τσαντα της και πηγε γρηγορα στο μαγαζι της... Περασαν μερικες μερες χωρις να συμβει τιποτε... ή μαλλον ηταν απομακρυσμενη απο εμενα ειδικα... και γενικοτερα απο ολους... εμοιαζε το μυαλο της να ταξιδευει αλλου... και οποτε τυχαινε να διασταυρωνονται οι ματιες μας αμεσως κοιτουσε αλλου αμηχανα... Τα πραγματα κυλησαν στο ιδιο μοτιβο μεχρι την τελευταια ημερα της παραμονης μου στην δουλεια του φιλου μου... Ημουνα παλι μονος στο μαγαζι και την κοιτουσα αφηρημενος σχεδον πλαθοντας διαφορα στην φαντασια μου... Καποια στιγμη τα βλεμματα μας διασταυρωθηκαν... αλλα αυτη την φορα το δικο της εμεινε πανω μου... Ενιωσα ενα ριγος στην ραχοκοκκαλια μου και μια γλυκεια αναστατωση μεσα μου... Εβγαλε το κινητο της και πηρε ενα νουμερο και με ξανακοιταξε! Αμεσως χτυπησε το τηλεφωνο διπλα μου... Εγω το σηκωσα χωρις να υποψιαζομαι ποιος ειναι και απαντησα!!
" Εμπρος?" ησυχια απο την αλλη μερια!
" Λεγετε παρακαλω!"
" Η Αννα ειμαι!" Φωνη διστακτικη αλλα με αποφασιστικη καταληξη!
Σηκωσα τα ματια μου εκπληκτος και τα κολλησα πανω στα δικα της... συνεχισαμε να μιλαμε χωρις να τραβηξουμε τα βλεμματα μας
" Σε τι μπορω να σου φανω χρησιμος?"
" Ξερεις... ξερεις πολυ καλα... κτηνος!" σιωπη για λιγο...
" Τι ειναι αυτα που γραφεις για μενα??" Ψευτοθυμωμενο υφος... Διακρινω αναταραχη στον τονο της φωνης της!!
" Δεν ντρεπεσαι λιγακι??"
" Οχι! Καθολου! Αυτα που εγραψα λιγο πολυ ειναι σκεψεις ολου του αντρικου πληθυσμου της γειτονιας μας... ειναι σκεψεις που μας τις γενναει ο ομορφος κωλος σου... ειναι φαντασιωσεις μας απο τα προκλητικα στησιματα σου...Μπορει να το κανεις αθελα σου αλλα πολυ αμφιβαλλω οτι δεν το εχεις συνειδητοποιησει τοσο καιρο... Τουλαχιστον εγω ειχα το θαρρος να περασω τις σκεψεις σε μια κολλα χαρτι... κατι που κανω συχνα... αποτυπωνω την φαντασια μου γραφωντας εδω και χρονια!"
Τραβαω μια τζουρα απο τον καφε μου και αναβω ενα τσιγαρο... το ιδιο κανει και αυτη... για λιγο σιγη στο τηλεφωνω... την αφηνω να σκεφτει για να μου απαντησει...
" Ειναι... ειναι... τρομακτικα αυτα που γραφεις... αυτα που φανταζεσαι για μενα..."
" Εγω θα ελεγα οτι ειναι ακρως καυλωτικα!! Και μην μου πεις οτι στο βαθος του μυαλου σου δεν εχεις αναλογες φαντασιωσεις γιατι θα μου πεις ψεμματα!!"
" Ναι αλλα μου το εδωσες σκοπιμα να το διαβασω για να με κανεις να καυλωσω και να με πηδηξεις..."
Την κοβω απαντωντας "Εσυ μου το ζητησες... Θυμασαι??"
" Ναι... αλλα..." Την ξανακοβω
" Δεν εχει αλλα κοριτσι μου! Πιστευεις οτι εχω μαντικες ικανοτητες ωστε να γνωριζα εκ των προτερων οτι την στιγμη που εγω θα επαιρνα τηλεφωνικη παραγγελια απο πελατη, εσυ θα εμπαινες μεσα κι ετσι αφησα επιτηδες το κειμενο σε ελευθερη θεα?
Μετα απο λιγη σιωπη αποκριθηκε πιο ηρεμα "Ναι εδω εχεις δικαιο... ηταν καθαρη συμπτωση... αλλα..."
Την κοβω αλλη μια φορα!! "Δεν εχει αλλα κοριτσι μου... Το διαβασες... Σου αρεσε... το πιο πιθανο σε καυλωσε η ολη ιστορια... γιατι καπου μεσα στο κεφαλακι σου εχουν περασει τετοιες ιδεες... αλλα θελεις να κρατησεις τα προσχηματα της θεσης σου!! Απολυτα κατανοητο και αποδεκτο... Δεν χρειαζεται να μου πεις τιποτα.... Σε κανα δυο ωρες εγω θα φυγω απο εδω και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα με ξαναδεις... Π Ο Τ Ε!!"Τόνισα επιτηδες την τελευταια λεξη...
Τραβηξα μια τζουρα απο το τσιγαρο μου για να παρω λιγο θαρρος και περασα στην αντεπιθεση.
" Εκτος... μμμ... εκτος αν..." αφηνω συρτη την φωνη μου να μην τελειωσει την προταση...
" Εκτος αν... τι πραγμα?" ρωταει η Αννα...
Παιρνω μια βαθια ανασα ξεφυσαω στο ακουστικο και αποκρινομαι...
" Μια βραδια κοριτσι μου... ασε μια βραδια να ικανοποιηθει αυτη η φαντασιωση μας και η δικη σου... Ζησε αυτα που εχω γραψει... καντα πραγματικοτητα χωρις φραγμους... μπες μεσα στο κορμι της ηρωϊδας στην ιστορια μου πεταγοντας τα ταμπου και τους φοβους σου... Μερικες ωρες που θα τις θυμασαι στην υπολοιπη σου την ζωη και θα ανατριχιαζεις απο ευχαριστηση... Γινε η σκλαβα μας, γινε η πορνη μας, αλλα συναμα γινε και η αποπλανητρια μας... στην πραγματικοτητα εσυ θα κινεις τα νηματα μας για την δικη σου ευχαριστηση, την δικη σου ηδονη, την καυλα, την εκσπερματωση σου, τους οργασμους σου... Μην το σκεφτεσαι πολυ γιατι τοσο πιο δυσκολα θα ειναι να παρεις την αποφαση... Και οταν μετα απο καιρο θα ξαναδιαβαζεις την ιστορια ή θα την φερνεις στο μυαλο σου, ετσι και δεν την πραγματοποιησεις θα το μετανοιωνεις, θα λυπασαι αλλα τοτε ισως ναναι αργα!"
Σιωπω για λιγο και συνεχιζω..."Και μην φοβασαι αυτο θα μεινει απολυτα μεταξυ μας αναμεσα σε εμας τους τεσσερις!!"
Η Αννα εμεινει σιωπηλη για λιγο... απο την βαρια ανασα της καταλαβα οτι ειχε ερεθιστει... παλευε αναμεσα στην λογικη της που της ελεγε "οχι" και στο ταπεραμεντο της που της ελεγε "Θελω... τους θελω ολους μαζι..."
Επαιξα το τελευταιο μου χαρτι...
" Δεν σου πουλαω αγαπες και λουλουδια... αυτο ομως που μπορω να σου υποσχεθω ειναι οτι θα σε γαμησουμε και οι τρεις οπως γουσταρεις... θα κανουμε οτι μας υποδειξεις... σκεψου... δεν θα προλαβαινεις να συνερχεσαι απο την καυλα και τον οργασμο γιατι παντα θα υπαρχει τουλαχιστον ενας πουτσος ετοιμος να χωθει οπου εσυ γουσταρεις και να σε ξεσκισει να σε κανει να ξανακαυλωσεις και να χυσεις... να χυσει και αυτος οπου εσυ θα διαταξεις..."
Τραβηξα ακομα μια τζουρα απο το τσιγαρο μου ξεφυσωντας δυνατα πανω στο ακουστικο και προσθεσα:
" Δικη σου η αποφαση... δικη σου η απογοητευση αν αρνηθεις... ή δικος σου ο θριαμβος αν ρισκαρεις και ξεπεταξεις τα ταμπου... Απο εμενα γεια σου... Και χαρηκα για την γνωριμια..." Και της το κλεινω
Δυο πραγματα θα συμβουν σε λιγο σκεφτηκα... Το ενα ειναι να μην δωσει συνεχεια... και το αλλο... ανατριχιασα στην σκεψη της να ειναι γυμνη αναμεσα μας και να της εχουμε βουλωσει ολες τις τρυπες... Τα λεπτα κυλουσαν και αυτη δεν με ξανακοιταξε... ασχολιοταν με κατι χαρτια ή εκανε τουλαχιστον οτι ασχολιοταν...
Σε λιγο εκανε κατι που με απελπισε... μου εκοψε τα φτερα της ελπιδας... Πηρε την τσαντα της κλειδωσε το καταστημα και εφυγε χωρις να γυρισει καν να με κοιταξει...
Σκεφτηκα οτι δεν το χειριστηκα σωστα το θεμα... παραημουνα αποτομος και ισως και χυδαιος... και αυτο την σοκαρε περισσοτερο απο το να την ερεθισει να την κανει να αναλογιστει... Στεναχωρημενος αρχισα να μαζευω τα πραγματα μου... περιμενοντας τον Σπυρο με τον Κωστα να ερθουν για να κλεισω το καταστημα... Οι φιλοι μου ηρθαν σε λιγο και αφου τους αποχαιρετησα πηρα τον δρομο της επιστροφης... Ενα ηταν πια σιγουρο οτι δεν θα ξαναεβλεπα αυτο το καυλιαρικο κωλαρακι... ποτε πια στην ζωη μου... Περπατουσα αργα κατηφοριζοντας τον δρομο βυθισμενος στην σκεψη μου και την απογοητευση μου... δεν αντιληφτηκα πως ενα αυτοκινητο κυλουσε αργα σχεδον διπλα μου... Το προσεξα μονο οταν με προσπερασε και σταματησε μπροστα μου... Η καρδια μου φτερουγισε... Ηταν η Αννα... πλησιασα το παραθυρο της και την κοιταξα... δεν μπορουσα να καταλαβω την εκφραση της γιατι φορουσε μαυρα γυαλια και με κοιτουσε με σοβαρο υφος... Εγειρε και εβγαλε την ασφαλεια απο την πορτα του συνοδηγου... Χωρις καθυστερηση εγω εκανα τον γυρο του αμαξιου και χωθηκα μεσα στην θεση του συνοδηγου...
Ξεκινησε να οδηγαει... κατσαμε αμιλητοι για λιγη ωρα...
" Που μενεις?" εσπασε πρωτη την σιωπη... Της εδωσα την διευθυνση και ξεκινησε για το διαμερισμα μου... Παλι σιγη... Ξανασπασε αυτη την σιγη σε λιγο...
" Τι εγινε καταπιες την γλωσσα σου? Στην ιστορια σου φαινοσουν τρομερα διαλλακτικος και περιγραφικος... "
" Δεν ειναι αυτο... Σε ειχα χαμενη περιπτωση... οτι ειχα αποτυχει μαζι σου! Δεν περιμενα να σε ξαναδω... και αυτο με στεναχωρησε πολυ! Αυτο το ανελπιστο γυρισμα της μοιρας με αφησε αναυδο... θα συνελθω σε λιγο... Μπορω να καπνισω?"
" Φυσικα" μου απαντησε και τραβηξε μια τζουρα απο το τσιγαρο της... ειχαμε σταματησει σε κοκκινο και αυτο μου εδωσε μια ιδεα... Εγειρα λιγο προς το μερος της και της ειπα... "Τραβα μια τζουρα απο το τσιγαρο σου και κρατα την... δωστην στο στομα μου..." κολλησα τα ματια μου στα χειλη της και εγλειψα τα δικα μου περιμενοντας... Εμεινε για λιγο ακινητη κοιτωντας με... μετα τραβηξε μια τζουρα... εσκυψε κοντα στο δικο μου στομα... και πριν προλαβω να ακουμπησω τα χειλη της... ξεφυσηξε τον καπνο πανω στο προσωπο μου... Αμεσως γυρισε στο τιμονι γιατι ειχε αναψει πρασινο και ξεκινησε... εγω εμεινα για λιγο ακινητος στην θεση μου κρατωντας στην αναπνοη μου την ανασα της απο την μαστιχα μεντα που μασουσε και τον καπνο απο το τσιγαρο της... μεσα μου χαμογελασα... τα πραγματα εδειχναν να πηγαινουν καλυτερα απο οτι περιμενα... Γυρισα στην θεση μου και εμεινα παλι σιωπηλος... Δεν αναψα τσιγαρο... Αυτη εσβησε το δικο της και μου ειπε..."Δεν θα καπνισεις?" με ρωτησε...
Την κοιταξα καταματα... πισω απο τα γυαλια της και της ειπα... "Ηθελα να ρουφηξω μερικες τζουρες κατευθειαν μεσα απο το στομα σου!! Αλλα τι να κανουμε? Μολις εσβησες το τσιγαρο... Τουλαχιστον να με αφηνες να ρουφηξω την δροσερη ανασα σου..." Δεν προλαβα να τελειωσω την φραση και οπως ειχε σταματησει σε κοκκινο φαναρι γυρισε και κολλησε τα χειλη της στα δικα μου ξεφυσωντας μεσα στο στομα μου... Μπιμπικιασε ολο το κορμι μου απο την απροσμενη επιθεση της και ρουφηξα λαιμαργα την γλωσσα της δοκιμαζοντας το σαλιο της που ειχε την γευση της μεντας απο την μαστιχα... Τραβηχτηκε σε λιγο γιατι αναψε πρασινο και συνεχισε να οδηγει! Εγω εμεινα για λιγη ωρα με κλειστα τα ματια κρατωντας την γευση της στο στομα μου... νοιωθοντας τον ανδρισμο μου να διαμαρτυρεται μεσα απο τα ρουχα μου! Τοτε αναψα τσιγαρο για να ηρεμησω λιγο... Φτασαμε πλεον στην πολυκατοικια που εμενα... Παρκαρε το αμαξι της και βγαζοντας τα γιαλια της γυρισε με κοιταξε βαθια μεσα στα δικα μου ματια... μειναμε για λιγη ωρα κοιταζοντας ο ενας τον αλλον... μετα εσκυψα εγω πανω της χαϊδεψα το μαγουλο της με τα δαχτυλα μου και αγκαλιασα τον λαιμο της τραβωντας την προς το μερος της... Τα χειλη μας ενωθηκαν και φιληθηκαμε δυνατα με παθος παιζοντας και ρουφωντας τις γλωσσες μας... το αλλο μου χερι χαϊδεψε το στηθος της για λιγο και μετα γλιστρησε στα πλαγια κατηφοριζοντας στην μεση της παιρνοντας στον γλουτο της για να χουφτωσει το στρογγυλο κωλο της... Την ενιωσα να με σπρωχνει και να τραβιεται... "Μην εισαι ανυπομονος... μου υποσχεθηκες... οτι θα ειστε και οι τρεις μαζι... μονο μαζι σου... δεν θα παιξω! Συννενοηθηκαμε?" Και λεγοντας αυτα απλωσε το χερι της και χουφτωσε δυανατα τον πουτσο μου πανω απο το παντελονι μου... βογγηξα απο το καυλωμα που ενιωσα... "Ποτε θελεις" την ρωτησα κοφτα...
" Αυριο το βραδακι μετα τις οχτω... θα μου υποσχεθεις μονο οτι θα ειστε και οι τρεις μαζι... αλλιως αν με ξεγελασεις θα σηκωθω να φυγω αμεσως..."
" Μην ανησυχεις... θα ειμαστε ετοιμοι και οι τρεις για σενα..."
" που θα συναντηθουμε?" ρωτησε...
" Εδω στο διαμερισμα μου... ειναι οτι πρεπει!"
" Ενταξει... Θα σου τηλεφωνησω αυριο γυρω στις 8 το βραδυ... καληνυχτα..." εσκυψε και φιλησε τα χειλη μου δαγκωνοντας δυνατα το κατω μερος... Ανοιξα την πορτα και κατεβηκα... Εμεινα εκει περιμενοντας να φυγει και μετα ετρεξα κατευθειαν μεσα στο διαμερισμα μου και τηλεφωνησα πρωτα στον Σπυρο και μετα στον Κωστα λεγοντας τους οτι τους ειχα μια εκπληξη για αυριο το βραδακι γυρω στις 8.... Οσο και αν προσπαθησαν να με πιεσουν να τους πω τι ηταν αυτη η εκπληξη εγω δεν τους ειπα τιποτε... εκτος του οτι θα ηταν μια βραδια κουραστικη αλλα και πολυ ευχαριστη μαζι!"
Μετα βγηκα εξω και πηγα να αγορασω μερικα τροφιμα ποτα και ξηρους καρπους για το αυριανο παρτακι που ετοιμαζα...
....................................................................................................................................................................
Το Σαββατο γυρω στις οχτω η ωρα ολα ηταν ετοιμα στην γκαρσονιερα που εμενα... ειχα ετοιμασει ενα μπουφε με πολλες διαφορες μπουκιτσες... στο τραπεζακι υπηρχαν πιατακια με ξηρους καρπους και διαφορα γλυκισματα... και στο ψυγεια ειχα βαλει στον καταψυκτη 2 σαμπανιες ενω ειχα εξω ουισκυ και λικερ αναλογα με τις προτιμησεις του καθενος... Οι φιλοι μου ηρθαν φυσικα πρωτοι και αρχισαμε να ψιλοπινουμε και να συζηταμε διαφορα περιμενοντας την Αννα χωρις φυσικα να τους το εχω πει ακομα!
Γυρω στις 8:30 χτυπαει το τηλεφωνο... Ηταν η Αννα που με ρωτησε αν ολα ητανε ετοιμα... "Ειμαστε πανετοιμοι και σε περιμενουμε... που εισαι?" Εκεινη την στιγμη χτυπαει το θυροτηλεφωνο... Το σηκωνω για να απαντησω και την ακουω να μου λεει και στα δυο ακουστικα... "Βρισκομαι στην εξωπορτα της πολυκατοικιας"
Την ανοιγω και λεω στους φιλους μου οτι η εκπληξη κατεφθασε!! Χαμηλωνω τα φωτα για να δημιουργησω ατμοσφαιρα και περιμενω... Σε λιγο χτυπαει το κουδουνι... Ανοιγω και μενω αναυδος να την χαζευω... Ειχε αλλαξει το χτενισμα της... ειχε βαμμενα τα βλεφαρα της τονιζοντας της βλεφαριδες της και με ενα ειδικο κραγιον εκανε τα χειλη της να γιαλιζουν... Φορουσε ενα μπουστακι δερματινο που κρατουσε μονο τα στηθη της απο εμπρος ενω απο πισω υπηρχε ενα μονο κορδονακι... Και φορουσε ακομα ενα πολυ σφιχτο δερματινο παντελονι που τονιζε τα μουνοχειλα της και πολυ περισσοτερο τα κωλομερια της οπως παρατηρησα με καυλωτικο ενδιαφερον καθως παραμερισα για να περασει μεσα... Οι φιλοι μου μολις την ειδαν δεν πιστευαν στα ματια τους... ειχαν μεινει αγαλματα... (δηλαδη κι εγω δεν πηγαινα πισω απο την θεα της κωλαρας της... που δεν εχανε ευκαιρια να την λικνιζει σε καθε βημα της μπαινοντας στο σαλονι... Ειμασταν και οι 4 τωρα ορθιοι μεσα στο μικρο σαλονι με αυτην στο κεντρο... Το βλεμμα της μας περιεργαστηκε απο την κορυφη μεχρι τα νυχια εξεταστικα (οπως αλλωστε και τα δικα μας εξεταζαν εκεινη) εγλειψε τα χειλη της και ειπε... "Λοιπον κυριοι... θα με αφησετε ετσι να στεκομαι σαν κολωνα στην μεση του σαλονιου?" Αμεσως κινηθηκαμε σαν ρομποτ... τα χερια μας την αγκαλιασαν και την χαϊδεψαν παντου... με απαλες προσεχτικες κινησεις ενω τα βλεμματα μας την καταβροχθιζαν απο ερωτικη λαιμαργια... Η Αννα σταθηκε ακινητη για λιγο κλεινοντας τα ματια της απολαμβανοντας τα τριαντα δαχτυλα που διετρεχαν ολο το κορμι της ανατριχιαζοντας στην σκεψη του τι θα επακολουθουσε!! Επανερχομενη στην πραγματικοτητα ειπε με φωνη τρεμαμενη και λιγωμενη... "Ηρεμηστε αγορακια μου... εχουμε ολη την νυχτα μπροστα μας... ας μην βιαζομαστε... σιγα σιγα να αναψει το κεφι... δεν θα μου πειτε να καθισω...?" Και τοτε λες και ημασταν συνεννοημενοι και οι τρεις την σηκωσαμε στον αερα και απαλα την βαλαμε να μισοξαπλωσει στον μεγαλο καναπε... αμεσως ο Κωστας της προσφερε ποτο... ο Σπυρος τσιγαρο κι εγω εβαλα παθιαρικη μουσικη να παιζει... Η Αννα γελουσε χαρουμενη με ολη αυτη την ανδροσκλαβοεπικρατεια και καθε τοσο εγλειφε τα χειλη της... Ηπιαμε κανα δυο ποτηρακια πειραζοντας την βγαζοντας στην φορα ολες τις πονηρες μας σκεψεις που καναμε τοσο καιρο γι αυτην... Το αλκοολ με τις καυλωτικες περιγραφες μας την εκαναν να νιωσει πολυ ανετα... ειχε χαλαρωσει και πλεον το γελιο της ειχε γινει ερωτικο... καυλωτικο... Σε μια στιγμη σηκωθηκε ορθια και αρχισε να λικνιζεται στο ρυθμο της σλοου μουσικης κουνωντας και τονιζοντας τελειως ξεδιαντροπα τα κωλομερια της... περνουσε απο τον καθενα μας μπροστα γυρνουσε την πλατη της εσκυβε τουρλωνοντας την κωλαρα της στα μουτρα μας και πριν προλαβουμε να την ακουμπησουμε απομακρυνοταν και πηγαινε στον αλλον... αυτο συνεχιστηκε για λιγο οποτε σε μια στιγμη μην αντεχοντας αλλο να μας πειραζει με αυτον τον τροπο σηκωθηκαμε και την κυκλωσαμε ακολουθωντας τις κινησεις της στον ρυθμο της μουσικης...
Μονο που τωρα δεν μπορουσε να κινηθει χωρις να μας ακουμπησει... Η Αννα τοτε αρχισε να στριφογυρναει γυρω απο τον εαυτο της τριβοντας το σωμα της πανω μας αναβοντας μας... τα χερια μας και τα χειλια μας ταξιδευαν παντου σε ολο το κορμι της... αυτη πετουσε πνιγμενα γελακια... ενω σιγα σιγα η ανασα της γινοταν πιο βαρια...καποια στιγμη σταματησε να κουνιεται και αφεθηκε στις θωπειες μας ενω αρχισε να βογγαει απαλα αναμεσα απο την βαρια ανασα της...
" Εμπρος λοιπον αγορακια μου τι περιμενετε... εχω καυλωσει... καντε με οτι θελετε!!" Στο ακουσμα των λεξεων αυτων πηραμε ολοι φωτια... Σε λιγο ηταν ολογυμνη με εμας σχεδον γυμνους... ειχαμε μεινει με τα σλιπακια μας και τους πουτσους μας σε επαρση! "Αφηστε με να την ετοιμασω... " ειπα στους φιλους μου και ξαπλωσα πανω στο χαλι τραβωντας την να κατσει πανω στο προσωπο μου! Αμεσως η γλωσσα μου αρχισε να γλιστραει κατα μηκος του μουνιου της δοκιμαζοντας την γευση των πρωτων υγρων τη καυλας της ενω οι αλλοι δυο ασχολιοντουσαν με τα βυζια της και το στομα της... Εγω εχωσα την γλωσσα μου μεσα στο μουνι της και περιεργαστηκα τον κολπο της νιωθοντας την να κατεβαζει κι αλλα υγρα... πηρα μετα την κλειτοριδα της στο στομα μου και την ρουφηξα λαιμαργα δαγκωνοντας την με τα δοντια μου ενω τα δαχτυλα μου συρθηκαν χαϊδευοντας τα κωλομερια της φτανοντας μεχρι την τρυπουλα του κωλου της... Την ακουσα να βογγαει πνιχτα με ενα παραξενο τροπο και μισανοιγοντας τα ματια μου ειδα τους αλλου δυο τελειως γυμνους να εχουν τις καυλωμενες πουτσες τους μπροστα στο προσωπο της... Η Αννα τους κρατουσε με τα χερια της και ρουφουσε ποτε τον εναν και ποτε τον αλλον με φανερη λαιμαργια... ενω την ενιωθα να πιεζει το μουνι της πιο δυνατα πανω στο προσωπο μου... Μουσκεψα δυο δαχτυλα μεσα στον κολπο της και τα εσπρωξα σιγα σιγα μεσα στην κωλοτρυπιδα της... Η Αννα μουγκρισε απο ευχαριστηση και πονο μαζι.. καθως την ενιωθα να πλησιαζει στον πρωτο της οργασμο...Εγινα πιο αγριος ρουφωντας με ολη μου την δυναμη τωρα την κλειτοριδα της ενω τα δαχτυλα μου μπαινοβγαιναν γρηγορα μεσα στο μουνι της και τον κωλο της... Καποια στιγμη η Αννα τεντωθηκε εφερε το ενα χερι της πανω στα μαλλια μου και αρπαζοντας το κεφαλι μου το συνθλιψε πανω στο μουνι της φωναζοντας!!
" ΑΑΑΑΧΧΧΧ ΦΑΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΜΟΥ!!! ΣΕ ΧΥΝΩΩΩΩΩ!!!!" Ο οργασμος της μου πλημμυρισε το προσωπο ενω εγω συνεχισα να ρουφω την κλειτοριδα της και να δουλευω τα δαχτυλα μου μεσα της... φωναζε, μουγκριζε, τιναζοταν απο τον οργασμο ενω δεν σταματουσε να γλειφει ποτε τον εναν πουτσο και ποτε τον αλλον των δυο φιλων μου!!!
Σε λιγο οπως ημουνα ξαπλωμενος εβγαλα το σλιπ μου και την εβαλα να κατσει πανω στον πουτσο μου... τον επιασε αμεσως με το χερι της και τον εξαφανισε με μιας μεσα στο καυτο μουνι της... Αμεσως ο Σπυρος πηρε θεση πισω της και γονατιζοντας ακουμπησε τον πουτσο του αναμεσα στα κωλομαγουλα της... Εγω ανοιξα τα κωλομερια της και καταλαβα απο την κραυγη καυλας και πονου που εβγαλε οτι ο πουτσος του φιλου μου ειχε καρφωθει μεσα στην κωλαρα της... Χωρις να χασει χρονο ο Κωστας σταθηκε στο πλαι της της επιασε το κεφαλι και την μπουκωσε με την ψωλαρα του... Η Αννα τοτε συχρονισε τις κινησεις της και σε λιγο μας επαιρνε με τον ιδιο ρυθμο απο ολες τις τρυπες της... Γρηγορα εχυσε για δευτερη φορα πιο εντονα απο την πρωτη μιας και γαμιοταν απο μπρος και απο πισω ενω ρουφουσε με λυσσα τον πουτσο του Κωστα ο οποιος μην αντεχοντας αλλον την καυλωτικη επαφη της γλωσσας και των χειλιων της αφεθηκε βογγωντας δυνατα στον δικο του οργασμο...
Η Ανια καταπιε τις πρωτες ριπες του σπερματος του και μετα συνεχιζοντας να τον τρομπαρει δυνατα τον εβγαλε απο το στομα της και πασαλειψε τα μουτρα της... Η εικονα αυτη της Ανιας να πασσαλειβεται απο τα χυσια του Κωστα καθως και η καυλωτικη φωλια του μουνιου της που μου εσφιγγε δυνατα τον πουτσο με κανανε να φτασω στο ζενιθ της καυλας μου.... "Χυνω κι εγω μουναρα μου... Σου γεμιζω το μουνι με τα δικα μου χυσια... ΠΑΡΤΑΑΑ ΓΑΜΙΟΛΑΑΑ!!" Το σπερμα μου τιναχτηκε αγριεμενο και καυτο μεσα στον κολπο της μαστιγωνοντας τα παντα στο περασμα του καταληγοντας στην μητρα της... Φαινεται οτι οι δυο οργασμου του Κωστα και ο δικος μου την καυλωσαν ξανα παρα πολυ γιατι σχεδον μαζι μου φωναξε..."ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!!!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΜΟΥ.... ΞΑΝΑΧΥΝΝΝΩΩΩΩ!!!!" Και αφεθηκε στον τριτο οργασμο της βογγωντας πνιχτα γιατι συνεχισε να ρουφα με λυσσα τον εξαντλημενο πια πουτσο του Κωστα... Τοτε ακουσα και τον Σπυρο... "ΑΑΑΧΧΧΧ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ... ΘΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΩ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΜΟΥ... ΠΑΡΤΑΑΑΑΑ!!!" Κυρτωσε το κορμι του κουνηθηκε λιγο γρηγορα και μετα βογγωντας καρφωνε αποτομα τον πουτσο του μεσα στον κωλο της Αννας αδειαζοντας το σπερμα του μεσα της..." Επεσε πανω της ξεπνοος που αυτη με την σειρα της ειχε γειρει πανω μου προσπαθωντας να βρει την ανασα της... Μειναμε για λιγη ωρα και οι τρεις ακινητοι εχοντας εγω και ο Σπυρος τους πουτσους μας μεσα στο μουνι και τον κωλο της αντιστοιχα!! Ο Κωστας ειχε πεσει ξεπνοος πανω στον καναπε... μειναμε για λιγο ολοι ακινητοι... Μετα ενας ενας πηγαμε στο μπανιο και αφου καναμε ενα ντους καθισαμε γυμνοι πλεονς στο σαλονι πινοντας και καπνιζοντας χορατευοντας και επαινοντας τις επιδοσεις της Αννας... Η Αννα σε καποια στιγμη μετα απο αρκετη ωρα πεταξε... "Δεν πιστευω να κουραστηκατε?? Εγω εχω ακομα πολυ ορεξη..." Κοιταχτηκαμε μεταξυ μας πονηρα και βαλαμε τα γελια... Μιλησα εγω εκ μερους ολων..."Πρεπει να μας βοηθησεις λιγακι παλι..."
Αμεσως η Αννα με πλησιασε και κολλησε τα χειλη λαιμαργα στα δικα μου... με φιλησε χωνοντας την γλωσσα της μεσα ενω τα νυχια της γρατζουνισαν το στηθος και την κοιλια μου χαιδευοντας τον πουτσο μου που αυτοματα αρχισε να ξαναφουσκωνει... "Εσενα σε θελω στο στομα μου τωρα" ... Με αφησε και πλησιασε τον Σπυρο... πηρε τον πουτσο του στα χειλη της τον πιπηλησε για λιγο καυλωνοντας τον και μετα του ειπε... "Εσυ αφου γαμησες το κωλαρακι μου θα ασχοληθεις τωρα με το μουνακι μου!"
Και τελος πλησιασε τον Κωστα που ηδη ηταν μισοκαυλωμενος και με λαιμαργη βραχνη φωνη του ειπε.... "Για σενα αγορι μου φιλαξα το καλυτερο μερος του κορμιου μου ... Την κωλαρα μου..." Γονατισε κατευθειαν μπροστα του και του εκανε ενα εντονο και ακρως καυλωτικο τσιμπουκι κανοντας να βογγαει απο καυλα ενω ο πουτσος του σκληραινε παλι κι εγινε σαν παλουκι... Τον σαλιωσε παρα πολυ και μετα επιδειχτικα σαλιωσε τα δαχτυλα της και τα εχωσε μεσα στην κωλοτρυπιδα της προετοιμαζοντας την... Σε λιγο σηκωθηκε γυρισε την πλατη της στον Κωστα ανεβηκε πανω στον καναπε και πιανοντας τον πουτσο του τον εφερε στην εισοδο της κωλοτρυπας της... Δαγκωνοντας τα χειλη της αρχισε να τον παιρνει σιγα σιγα μεσα της βογγωντας ελαφρα απο τον πονο, μεχρι που καθισε πανω στα μπουτια του!!! Εμεινε για λιγο ακινητη και μετα ριχνοντας το σωμα της πισω πανω στο σωμα του Κωστα αρχισε να κουνιεται αργα πανω κατω στον πουτσο του Κωστα ενω με το ενα χερι της χαϊδευε το μουνι και την κλειτοριδα της... Το θεαμα μας ειχε καυλωσει εμενα και τον Σπυρο... Ο Σπυρος μολις του εκανε νοημα ηρθε μπροστα της επιασε τα ποδια της στον αερα και αυτην οδηγησε τον πουτσο του στην εισοδο της μουναρας της... Με ενα σπρωξιμο ο Σπυρος εχωσε τον πουτσο του μεσα της... τον καλοδεχτηκε βγαζοντας ενα βογγητο καυλας και αγκαλιαζοντας τον απο τον σβερκο... Αρχισαν τωρα να κινουνται και οι τρεις μαζι συγχρονιζοντας τις κινησεις τους γαμωντας την ταυτοχρονα απο το μουνι και τον κωλο...
" Ελα τωρα κι εσυ" μου ειπε με πολυ καυλωμενο τονο! Την πλησιασα πατωντας πανω στον καναπε και κρατωντας τον πουτσο μου με το ενα χερι και το κεφαλι της με τον αλλο αρχισα να γαμω το στομα της... Η Αννα αποδειχτηκε μαστορισσα στο ρουφηγμα γιατι πολυ γρηγορα με εφερε κοντα στον οργασμο... Δεν ηθελα ομως να χυσω ακομα ετσι τον εβγαλα απο το στομα της και την εβαλα να μου γλειψει τα αρχιδια... Σε λιγο ακουσα τον Σπυρο να βογγαει δυνατα, να τρεμει ολοκληρος και σε δευτερολεπτα τον ειδα να χυνει το σπερμα του πανω στην κοιλια της ενω αυτη του τον βαρουσε με λυσσα... Αφου αδειασε ο Σπυρος το σπερμα του πανω της Η Αννα πασσαλειψε μεχρι τα στηθη της τα χυσια του και ξανασυγκεντρωθηκε στο ρουφηγμα του δικου μου πουτσου ο οποιος δεν αργησε να παραδοθει στο ανελεητο τριβελισμα της γλωσσας και των χειλιων της στελνοντας μεγαλες ποσοτητες σπερματος κατευθειαν μεσα στο λαρυγγι της... Αφου αδειασα και γω πηγα και καθισα διπλα στον Σπυρο αναβοντας ενα τσιγαρο και παρακολουθησαμε το θεαμα της Αννας με τον Κωστα!!
Αυτος τωρα ειχε αναποδογυρισει πανω στην πλατη της την Αννα λυγισμενη με τα ποδια στον αερα και της τον καρφωνε ορθιος με λυσσα μεσα στην κωλαρα της...Η Αννα βογγουσε και φωναζε απο πονο και ηδονη... Ο Κωστας την γαμουσε με ολη του την δυναμη πλησιαζοντας στον οργασμο του... και την στιγμη που αρχισε να χυνει βογγωντας απο καυλα τραβηχτηκε και περιελουσε το προσωπο και τα μαλλια της με το καυτο πηχτο του χυσι... Η Αννα προσπαθουσε με την γλωσσα της να πιασει οσο σπερμα μπορουσε... Ο Κωστας αδειαζοντας πανω στο προσωπο της το σπερμα του σταδιακα γονατισε πανω απο το κεφαλι της και εχωσε τον πουτσο του στο στομα της!
Η Αννα τον ρουφηξε με βουλιμια και δεν τον αφησε αφου σιγουρευτηκε οτι δεν ειχε τιποτε αλλο να ρουφηξει απο μεσα του... Επεσε βαρυς στον καναπε προσπαθωντας να συνελθει ενω Η Αννα κειτοταν ξαπλωμενη ανασκελα με τα ποδια μισανοιχτα πασαλλειμενη απο τα χυσια μας με ενα χαμογελο ικανοποιησης στο στομα της... Ανασηκωθηκε σε λιγο και αναψε ενα τσιγαρο κατεβαζοντας μονορουφι το ποτο της και ακουμπησε την πλατη της στα ποδια μου καπνιζοντας χωρις να την νοιαζει που ηταν πασσαλειμενη με τα χυσια μας... Σε λιγο σηκωθηκε εσβησε το τσιγαρο και μας ειπε..."Πολυ ωραια μεχρι εδω... Αλλα εχουμε ακομα εναν γυρο... για να συμπληρωθουν ολες οι αλλαγες στις τρυπες μου..." Χαθηκε μεσα στο μπανιο ενω εμεις κοιταχτηκαμε μεταξυ μας και ξεσπασαμε στα γελια... Ξεραμε πλεον την θεση μας ο καθενας στον επομενο γυρο...
Σε λιγο γυρισε απο το μπανιο και γονατιζοντας πανω σε ενα μαξιλαρι μας εκανε νοημα να την πλησιασουμε... Αρχισε να μας ρουφαει αργα με μαεστρια τον εναν μετα τον αλλον και σε λιγα λεπτα μας ειχε ξανακαυλωσει και τους 3... Ικανοποιημενη απο το εργο της εβαλε τον Κωστα να κατσει στην Καρεκλα και καβαλωντας τον προσωπο με προσωπο πηρε κατευθειαν τον πουτσο του μεσα φιλωντας τον λαιμαργα... Αμεσως αρχισε να κουνιεται πανω του ενω πλησιασα εγω απο πισω της και χωρις δυσκολια βυθισα τον πουτσο μου μεσα στον ανοιγμενο πια κωλο της... Συγχρονισα τις κινησεις μου και αρχισα να την γαμαω απο τον κωλο στον ρυθμο που η Αννα ανεβοκατεβαζε το μουνι της πανω στον πουτσο του Κωστα... Μπηκε τοτε στο παιχνιδι και ο Σπυρος που ηρθε και σταθηκε ορθιος διπλα της... Αμεσως η Αννα χουφτωσε τον πουτσο του με το χερι της και αρχισε να τον ρουφαει λαιμαργα ενω με το αλλο χερι του χαιδευε τα αρχιδια... Καυλωμενη οπως ηταν δεν αργησε να ερθει σε οργασμο πλημμυριζοντας τα μπουτια του Κωστα με τα υγρα της... Εμεις ακομα απεχαμε πολυ απο τους δικους μας οργασμους... Σε καποια στιγμη η Αννα μας ειπε... "Θελω να κρατηθειτε ολοι σας... και οταν χορτασω γαμησι να με χυσετε και οι τρεις στο προσωπο και το στομα μου!!"
Εμεις δεν ειπαμε τιποτε... Σιωπηλα συμφωνησαμε με την επιθυμια της... Σε λιγα λεπτα η Αννα κεραυνοβοληθηκε απο εναν ακομα οργασμο που την αφησε ξεπνοη πανω στην αγγαλια του Κωστα... περιμεναμε υπομονετικα να συνελθει...
Καποια στιγμη ανοιξε τα ματια της, μας χαμογελασε και ειπε... "Ειμαι ετοιμη τωρα...". Σηκωθηκε και γονατισε ξανα στο μαξιλαρι... Ηρθαμε γυρω της με τον Κωστα φατσα στο προσωπο της και εμενα με τον Σπυρο στο πλαϊ! Η Αννα αρχισε να μας ρουφαει με λυσσα ενω με τα χερια της επαιζε τους πουτσους που δεν ρουφουσε... Καταφερε να συγχρονισει τις καυλες και των τριων μας γιατι σε λιγα λεπτα και οι τρεις ημασταν ετοιμοι να την χυσουμε... Τοτε απομακρυνε τα χερια της και το στομα της απο πανω μας και μας προσταξε!! "Εμπρος λοιπον ψωλαραδες μου... Πεταξτε μου τα χυσια στα μουτρα μου" Εμεις αυτοματα πιασαμε τους πουτσους μου και τους παιξαμε δυνατα και γρηγορα... Επακολουθησε μια σχεδον ταυτοχρονη εκρηξη των οργασμων μας... Πρωτος ο Κωστα αρχισε να την χυνει στελνοντας παχιες ριπες καυτου σπερματος στο προσωπο της και το ορθανοιχτο στομα της... ακολουθησε ο Σπυρος και αμεσως εγω... Τα χυσια μας διασταυρωνονταν στο πεταγμα τους και κατεληγαν παντου πανω της.. στα μαλλια της στο μετωπο της, στα μαγουλα της στο στομα, την μυτης το πηγουνι σταζοντας στο λαιμο και το στηθος της...
Αφου αδειασαμε οτι ειχαμε και δεν ειχαμε μεσα στα αρχιδια μας, η Αννα μας πηρε ξανα εναν εναν στο στομα της και μας ρουφηξε καθαριζοντας τις τελευτειαιες σταγονες σπερματος...
.......................................................................................................................
Ηταν η τελευταια φορα που την ειδα... Αλλα ετουτη η νυχτα θα μεινει χαραγμενη για παντα στην μνημη μου καθως και στην μνημη των αλλων!!

Αναγνώστης!!

3 σχόλια:

  1. ζητω ερωτικη γνωριμια με γυναικες που τους αρεση πουτσα θα βρης φατσοβιβλιο πανος γραμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καυλωτική ιστορία, αν είσαι τυχερός και έχεις γειτόνισσα μιλφάρα που γουστάρει την ξένη πούτσα είσαι πολύ τυχερός φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή