Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Προτάθηκε ο Ουμπέρτο Σουάζο στον Παναθηναϊκό

Σε αναζήτηση ενός ακόμη επιθετικού βρίσκονται στον Παναθηναϊκό και καθημερινά φτάνουν δεκάδες φαξ στα γραφεία της ΠΑΕ από μάνατζερ που προτείνουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές για την γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού». 


Μια από τις εξαιρετικές περιπτώσεις που έχει προταθεί στους «πράσινους» είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή του Ουμπέρτο Σουάζο.

Ο 29χρονος διεθνής (43 φορές-18 γκολ) χιλιανός επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της πατρίδας του στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και σαφώς είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Ηταν πρώτος σκόρερ των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής με δέκα γκολ. Σε 295 παιχνίδια έχει σκοράρει 206 γκολ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το 2006 είχε αναδειχθεί κορυφαίος γκολτζής στον κόσμο!

Ο λατινοαμερικάνος στράικερ ανήκει στην μεξικάνικη Μοντερέι, που την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του Απερτούρα του 2009 και τον είχε παραχωρήσει δανεικό πέρυσι τον Γενάρη στην Σαραγόσα.

Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας σε 17 αγώνες σκόραρε 6 φορές και την βοήθησε να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ωστόσο, η Σαραγόσα δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του, και έτσι ο Σουάζο επέστρεψε στην Μοντερέι.

Θα πρέπει φυσικά να αναφέρουμε πως θέμα αγοράς του δεν τίθεται, αφού το ποσό που απαιτήται είναι αρκετά υψηλό, όμως οι μεξικάνοι συζητούν να τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό.

Παράλληλα, και ο ίδιος ο παίκτης δεν θα έλεγε όχι να έρθει στον Παναθηναϊκό, αφού η προοπτική να αγωνιστεί στην κορυφαία ελληνική ομάδα, αλλά και να συμμετάσχει στο Champions League είναι σημαντικό δέλεαρ.

Σίγουρα η περίπτωσή του Σουάζο είναι ιδιαίτερα δύσκολη για να έχει θετική κατάληξη για το «τριφύλλι», που έχει ρίξει το βάρος σε σαφώς πιο οικονομικές λύσεις (Νέμεθ, Μααζού), όμως εφόσον οι πράσινοι θελήσουν να τον πάρουν δανεικό τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου