Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Η νέα Σειρήνα της μόδας


Η Γαλλία απέκτησε άλλη μια νέα top model μεγάλου βεληνεκούς μετά τη Λετίσια Κάστα. Η καινούργια Σειρήνα της γαλλικής μόδας είναι η Κοστάνς Ζαμπλόνσκι, μια κοπέλα με υπέροχα γαλάζια μάτια, αφοπλιστικό χαμόγελο και κορμί θανατηφόρο. Αν και μόνο δεκαεννέα ετών, έχει κατακτήσει το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Μιλάνο, δηλαδή τις τρεις πρωτεύουσες της παγκόσμιας μόδας, ενώ η εταιρεία καλλυντικών Estee Lauder την επέλεξε ως το πρόσωπο της διαφημιστικής της καμπάνιας, αντικαθιστώντας την Γκουίνεθ Πάλτροου και τη Λιζ Χάρλεϊ.

Κι αν το μόντελινγκ κέρδισε την Κοστάνς, την έχασε το τένις, στο οποίο έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τα δεκαέξι της χρόνια. Αυτό συνέβη όταν η ομορφιά της και το υπέροχο σώμα της τράβηξαν την προσοχή κυνηγού μοντέλων του πρακτορείου Elite, το 2007. Παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της, που είναι γιατρός στο επάγγελμα, η Κοστάνς μπήκε στο μόντελινγκ, γράφτηκε όμως και...
στην Ιατρική Σχολή για να του κάνει το χατίρι. Ωστόσο, γρήγορα παράτησε τις σπουδές, καθώς οι πιο γνωστοί σχεδιαστές της ζητούσαν να παρουσιάσει τις δημιουργίες τους στις διεθνείς πασαρέλες. Ετσι, κατάφερε να πάρει τη συναίνεση των γονιών της και άνοιξε τα φτερά της από τη γαλλική επαρχιακή πόλη Βιμί, των 4.000 κατοίκων, για να βρεθεί στη Νέα Υόρκη.

Η νεαρή Γαλλίδα έκανε το ντεμπούτο της σε επιδείξεις δημιουργιών των Diane von Furstenberg, Donna Karan, Matthew Williamson και Marchesa. Οι κριτικές που πήρε ήταν θριαμβευτικές και αμέσως μετά άνοιξαν οι πόρτες των Dolce & Gabbana, Calvin Klein και Langerfeld. Παράλληλα, τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, όπως η «Vogue», την επέλεξαν για τα εξώφυλλά τους. Πλέον η Κοστάνς μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, αλλά όποτε έχει καιρό πηγαίνει στο πατρικό της για να δει τους γονείς της και τις γάτες της.

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου