Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Δυο ώρες προθεσμία!



Με το... πιστόλι στον κρόταφο βρίσκεται η ΑΕΚ, που τρέχει κι ελπίζει... να φτάσει, όσον αφορά στην εύρεση έδρας για την τέλεση του αγώνα με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα play off του Europa League. ....


Η Ενωση έχει πάρει παράταση από την UEFA ως τις 17:00 για να δηλώσει έδρα κι αν δεν έχει βρεθεί λύση μέχρι την παραπάνω ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» κινδυνεύουν να χάσουν το ματς στα χαρτιά με 3-0 και φυσικά να αποκλειστούν!

Η UEFA παρακολουθεί με σοβαρότητα το θέμα και τα πράγματα δεν είναι απλά με δεδομένο ότι μέσω του σκοτσέζικου Τύπου η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει δεχτεί σφοδρή επίθεση από τον πρόεδρο της Νταντί, Στίβεν Τόμπσον, ο οποίος κατηγόρησε την UEFA για διπλά στάνταρ, όσον αφορά στις ομάδες που μετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης.

«Εμας μας ανάγκασε η UEFA να πληρώσουμε 50.000 λίρες για να βάλουμε καθίσματα και να πάρει το γήπεδο άδεια καταλληλότητας για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά στην περίπτωση της ΑΕΚ δεν φαίνεται να ασχολείται αν είχε η έχει κατάλληλο γήπεδο για το ματς.

Δεν ακούσαμε τίποτα από επίσημα χείλη της UEFA ως τώρα. Δεν έχουμε καμιά ενημέρωση, παρά μόνο από την ΑΕΚ και είναι ανέκδοτο γιατί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ήρθε να μας επιθεωρήσει το γήπεδο και τον Ιούνιο και τον Ιούλιο».

Ο Τόμπσον συνέχισε στο ίδιο ύφος και τόνισε: «Δεν με ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ είναι μικρή ομάδα ή μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι υπάρχει άλλη αντιμετώπιση για μικρές ποδοσφαιρικά χώρες και μεγάλες. Είμαι σίγουρος ότι αν αυτό είχε συμβεί με σκοτσέζικη ομάδα, η UEFA θα μας είχε αποκλείσει.

Και είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι δεν ξέρουμε αν ισχύουν τα εισιτήριά μας για την προγραμματισμένη για τις 9:00 της Τετάρτης που πετάμε...».

Το άσχημο είναι ότι η ΑΕΚ για μια ακόμα φορά τέτοια εποχή δημιουργεί για άλλη μια φορά θέμα στην UEFA, όπως είχε γίνει και στο ματς με την Σεβίλλη, λόγω των πυρκαγιών, ενώ κι άλλες φορές στο παρελθόν παρουσίασαν πρόβλημα οι εκάστοτε έδρες των «κιτρινόμαυρων»... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου