Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πανηγυρικό παραδοσιακό γλέντι από τον ΚΟΠΑΚ

Mε χίλια πεντακόσια περίπου άτομα που τίμησαν τη γιορτή ο Σταμάτης Γκίνης απεύθυνε χαιρετισμό ως ο τελευταίος Πρόεδρος της αυτοτελούς Κοινότητας Κουβαρά, αναφερόμενος στις αλλαγές που επέρχονται με τον “Καλλικράτη”
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πανηγυρικό παραδοσιακό γλέντι που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Πέτα Κουβαρά από τον ΚΟΠΑΚ, πρόεδρος του οποίου είναι ο υπ. Δήμαρχος Σαρωνικού Σταμάτης Γκίνης.
Σε χίλια πεντακόσια περίπου άτομα που τίμησαν τη γιορτή ο Σταμάτης Γκίνης απεύθυνε χαιρετισμό ως ο τελευταίος Πρόεδρος της αυτοτελούς Κοινότητας Κουβαρά, αναφερόμενος στις αλλαγές που επέρχονται με τον “Καλλικράτη”.
Αφού ευχήθηκε στους εορτάζοντες, στις εορτάζουσες και στους παρόντες, ζήτησε τη δέσμευση όλων των υποψηφίων Δημάρχων για την καθιέρωση και συνέχιση αυτής της γιορτής.
Στην συνέχεια κάλεσε τους επίσημους καλεσμένους, τηρώντας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου, και μαζί ξεκίνησαν το χορό με τα τραγούδια του συγκροτήματος της Στέλλας Κονιτοπούλου.
Ήταν ευχάριστη έκπληξη για όλους και σχολιάστηκε θετικά η συμμετοχή μαζί στο χορό των κ.κ. Σταμάτη Γκίνη, Προέδρου Κουβαρά και υπ. Δημάρχου Σαρωνικού, της πολιτευτούς της ΝΔ Δήμητρας Ράπτη, του Δημάρχου Καλυβίων Πέτρου Φιλίππου, του Δημάρχου Αναβύσσου Σάββα Γκέραλη, των υπ. Δημάρχων Σαρωνικού Χριστίνας Χριστοφάκη, Νικολέτας Καπερώνη και Νίκου Βολάκου.
Παρόντες ήταν επίσης οι: Βαγγέλης Ράπτης, Νομαρχιακός Σύμβουλος, τ. Αντινομάρχης, πολλοί Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου ερασιτεχνών Αλιέων Λαγονησίου Χρήστος Ντρένιος και Γιώργος Τσιώλης, ο Πρόεδρος Ερασιτεχνών Αλιέων Νάσος Παπουτσής, κ.α.
Χαιρετισμός κου Σταμάτη Γκίνη
Αγαπητοί Φίλοι και φίλες,
Σαν Πρόεδρος του Κοινοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης Κουβαρά και της Κοινότητας Κουβαρά σας καλωσορίζω στο πανηγύρι μας.
Αύριο ξημερώνει η γιορτή της Παναγίας, μέρα που τιμούμε την μάννα, την αγάπη, την Παναγία μας.
Αυτή η εκδήλωση, που διοργανώσαμε για πρώτη φορά και που όλοι οι Κουβαριώτες θέλουμε να καθιερωθεί, είναι η τελευταία γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, που γιορτάζουμε σαν αυτοτελής Κοινότητα Κουβαρά.
Τον επόμενο χρόνο θα είναι το πανηγύρι της Κοίμησης της Θεοτόκου της Πέτας στον νέο «Καλλικράτειο» Δήμο Σαρωνικού.
Η αποψινή εκδήλωση εντάσσεται στο φετεινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΟΠΑΚ. Μέσα από τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του ΚΟΠΑΚ η νεολαία μας αθλείται σε φυσικές δραστηριότητες αλλά και ασκεί δημιουργικά τις πνευματικές της ανησυχίες σε χώρους άνετους, καλαίσθητους και εξοπλισμένους με τεχνολογίες πληροφορικής, που δημιουργήσαμε στην ΠΕΤΑ και τον ΚΟΥΒΑΡΑ.
Από τον επόμενο χρόνο, οι Πολιτιστικές και Αθλητικές δραστηριότητες των κατοίκων μας μαζί με αυτές των κατοίκων των Δήμων Καλυβίων, Αναβύσσου και των κοινοτήτων Σαρωνίδας και Παλιάς Φώκαιας θα σχεδιάζονται και θα υλοποιούνται από τον νεοσύστατο Δήμο Σαρωνικού.
Ο «Καλλικράτης» θα δώσει την δυνατότητα για κοινωνική συνοχή των κατοίκων της περιοχής μας και για συνάθροιση και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των πόρων για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα για όλους μας.
Θεωρώ ότι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του νέου Δήμου Σαρωνικού θα πρέπει να δεσμευθούμε απόψε για την καθιέρωση και συνέχιση αυτής της γιορτής και για τα επόμενα χρόνια.
Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλους σας. Ιδιαίτερα σε όσες και όσους γιορτάζουν και τις οικογένειες τους.
Καλή σας διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου