Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

"Σεξομανής μετακομίζει γιατί τελείωσαν οι γειτόνισσες!!!"











 "Ο 27χρονος σεξομανής ονόματι Ντάνυ Τζέιμς, δημιουργός τατουάζ, υποστηρίζει πως έχει συνάψει ερωτικές σχέσεις με περισσότερες από 500 γυναίκες ...
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην εφημερίδα Sun έχει σπαταλήσει εκατοντάδες χιλιάδες λίρες στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του. Αφού δεν άφησε ούτε θηλυκή γάτα στο παραθαλάσσια θέρετρο της "Αγ. Άννης" στο Λάνκαστερ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μετακομίσει προς εξεύρεση νέων σεξουαλικών εμπειριών...
Όπως δήλωσε ο αχόρταγος νεαρός: “Μόλις πάω με όλες τις γυναίκες στην πόλη δεν μπορώ να κοιμηθώ με αποτέλεσμα να δίνω μια περιουσία στα ταξί για να πάω σε άλλη περιοχή”.
Ο Ντάνυ έχει ξεκινήσει...

ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τον εθισμό του, αφού τα συνεχή one-night stands του προκάλεσαν... κατάθλιψη και τον κατέστρεψαν επαγγελματικά μιας και παρενοχλούσε όποιο θηλυκό έβρισκε μπροστά του.“Ο κόσμος νομίζει πως το πρόβλημά μου είναι αστείο και συχνά με κοροϊδεύει, χωρίς να έχουν ιδέα για το πόσο σοβαρό είναι”, υπογράμμισε ο 27χρονος.
Ο ψυχοθεραπευτής του τόνισε: “ Ο εθισμός στο σεξ μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα και για τα δύο φύλα. Είχα πελάτισσα μια 31χρονη γυναίκα η οποία είχε 127 σεξουαλικούς συντρόφους μέσα σε έξι μήνες. Δεν μπορούσε να σταματήσει με τίποτα”.
Ο Ντάνυ, σκοπεύοντας να αφήσει πίσω το αμαρτωλό παρελθόν του- το οποίο αρκετοί άνδρες θα ζήλευαν, σύναψε σχέση με μια κοπέλα και άνοιξε ένα κατάστημα στο Λίβερπουλ.
Ας του ευχηθούμε λοιπόν περαστικά και κουράγιο στην κοπέλα του!
rc-cafe"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου