Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Η πρόγνωση του καιρού

Η πρόγνωση του καιρού

Περαιτέρω εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο και άνοδος της θερμοκρασίας.....

Ανεβαίνει πάλι από αύριο η θερμοκρασία σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ ενώ αναμένεται να εξασθενίσουν από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αίθριος με τους ανέμους μεταβλητούς 2 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότιατοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου