Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Καλοκαίρι χωρίς Διακοπές-Οδηγός Επιβίωσης

 
Και ναι…. Επιτέλους το Καλοκαίρι έκανε την θριαμβευτική του εμφάνιση.’ Ήλιος, θάλασσα, άμμος, ξενύχτια, φεγγάρια, χαλαρή διάθεση , παρέες… Και όμως τα δυσάρεστα νέα δεν αργούν αν κάνουν την εμφάνισή τους  « Το φετινό καλοκαίρι δεν συμπεριλαμβάνει διακοπές στο πρόγραμμα!».
Πριν λοιπόν, βυθιστείτε στην αρνητική διάθεση, διαβάστε τον παρακάτω οδηγό επιβίωσης και συνειδητοποιείστε ότι πάνω από όλα δεν είστε μόνοι, σίγουρα υπάρχουν και άλλοι στην ίδια θέση  με εσάς.
 
1. Μπάνια : Είμαστε τυχεροί που τουλάχιστον ο Νομός Αττικής βρέχεται από θάλασσα. Οι επιλογές πολλές από οργανωμένες μέχρι ελεύθερες ακτές, συνδυαστικά με τους αισθητά πιο άδειους δρόμους , τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει μακριά από το να χαρείτε  τη θάλασσα.
 
2. Εκδηλώσεις : Ενόψει καλοκαιριού, σχεδόν σε κάθε θέατρο και πολυχώρο πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες , εκθέσεις βιβλίου… όλα αυτά κάνουν το καλοκαίρι ακόμα πιο πολύχρωμο. Πολλές άλλωστε είναι και οι πλατείες στις γειτονίες της Αθήνας και η καλή παρέα, που ξέρετε … μπορεί να γράψει και ιστορία!
 
 
3. Διάθεση :Είπαμε ότι σίγουρα δεν είστε οι «τελευταίοι των… Αθηνών» , θα υπάρχουν και άλλοι σαν και σας που απολαμβάνουν το καλοκαίρι στη μητρόπολη. Κυκλοφορείστε λοιπόν….. κοινωνικοποιηθείτε …..το καλοκαίρι δεν χρειάζεται πολλά…. θετική σκέψη και διάθεση.
 
4. Στροφή στην Απλότητα : Είναι γεγονός , το καλοκαίρι μας γοητεύει γιατί είναι ….απλό, από μια δροσερή φέτα καρπούζι μέχρι ένα βραδινό μπάνιο με φίλους , βρίσκουμε την ικανοποίηση στα απλά, καλοκαιρινά πράγματα.
 
 
Οι  διακοπές και η  απόδραση   μπορεί να μην ήταν στο πρόγραμμα για φέτος αλλά σύμφωνα με τον παραπάνω οδηγό, ίσως τελικά και οι διακοπές στην πόλη να μην είναι τελικά και τόσο άσχημη ιδέα. Άλλωστε , το καλοκαίρι πέρα από εποχή είναι και διάθεση.     Μπείτε στο κλίμα και δείτε πως αλλάζουν όλα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου