Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Δερμιτζάκης: "Εχουμε πίστη, μας αρέσουν τα δύσκολα"

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου που
 παραχώρησε ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (19/08) με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο των playoff του Europa League
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
 
"Πριν ξεκινήσω και πω οτιδήποτε για το παιχνίδι το αυριανό, θέλω να δώσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Παναγιώτη του Μπαχράμη. Όλη η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου που είχα την τιμή να είμαι συμπαίκτης του στα πρώτα του βήματα στην Καλαμάτα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει..."

Για τον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ:

"Πρόκειται για ένα σπουδαίο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Όπως κοιτάξαμε τον Άγιαξ, έτσι πρέπει να κάνουμε και με την Φενέρμπαχτσε. Αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα έτσι όπως έπρεπε. Θα είμαστε πιο βελτιωμένοι, αφού δουλέψαμε πολλά πράγματα. Θα δείξουμε την ομάδα που θέλουμε όλοι μας. Ξέρουμε ότι η Φενέρ είναι ομάδα με μεγάλους παίκτες, τεράστιο μπάτζετ, αλλά τις ομάδες δεν τις κάνουν τα λεφτά και τα ονόματα. Έχουμε πίστη και είμαστε ομάδα που μας αρέσουν τα δύσκολα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου, αφού για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ η ομάδα αποτελεί κομμάτι τους. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θέλουμε το μηδέν στην άμυνα και κάποιο ή κάποια γκολ που θα μας βοηθήσουν στην ρεβάνς."

Για το πως πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του:

"Πρέπει να πιέσουμε για να δώσουμε έμφαση στην επιθετική μας λειτουργία, αλλά πρέπει να προσέξουμε την εστία μας σαν κόρη οφθαλμού για να έχουμε το μηδέν στην άμυνα."

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του:

"Μας απασχολεί ο τρόπος παιχνιδιού της άλλης ομάδας. Πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα της Φενέρ και κάποιους παίκτες της, αλλά πιο πολύ μας νοιάζει το πως θα παίξει η δικιά μας η ομάδα. Σε αυτό το κομμάτι εγώ προσωπικά είμαι πολύ σίγουρος ότι θα πετύχουμε. Για αυτό άλλωστε έχω κατασταλάξει στην αρχική ενδεκάδα."

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης της ομάδας του:

"Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά σε όποια διοργάνωση κι αν παίζεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να δείχνει το στίγμα της. Σίγουρα μία πιθανή πρόκριση θα έχει οφέλη. Οικονομικά, ψυχολογικά και θα ανεβάσει και το πρεστίζ της ομάδας μας. Θα πρέπει να τονίσω ότι στον σχεδιασμό της ομάδας δεν ήταν μόνο το ότι θα περάσω και θα συνεχίσω σε μία διοργάνωση. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται καθημερινά. Βέβαια, ένας αποκλεισμός δεν θα φέρει την καταστροφή."

Για το αν θα παίξουν ρόλο οι απουσίες της Φενέρμπαχτσε:

"Οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι υπάρχουν απώλειες στην Φενέρ. Αν δει κανείς όμως το ρόστερ της ομάδας θα δούμε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για απώλειες. Είναι μία μεγάλη ομάδα και περιμένουμε να παίξει όπως στην Ελβετία με την Γιουνγκ Μπόις. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της και θα προσπαθήσουμε να προσέξουμε στα κομμάτια που έχουν το πάνω χέρι σε σχέση με εμάς".

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

"Δεν χρειάζεται να στείλω κανένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι ένα κομμάτι της ομάδας μας. Μήνυμα στέλνεις όταν κάτι δεν πάει καλά. Στον αγώνα με τον Άγιαξ ο κόσμος έστειλε πολλά μηνύματα. Έδειξε περίτρανα πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας λαός που βρίσκεται κοντά στην ομάδα και ξέρει τι θέλει."
 
 Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου