Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ DIGEA...























Aγαπητό τρομακτικο παιρνω το θαρρος να πω καποια πραγματα για να ξεκαθαρισει το τοπιο σχετικα με τη ψηφιακη τηλεοραση: αυτο που εκανε η DIGEA προς το παρον ειναι να αλλαξει τη μεταδοση του σηματος και οχι την ποιοτητα εικονας. ακουτε συνεχεια στα διαφημιστικα "καλυτερη ποιοτητα εικονας κ ηχου" αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο.

λογικό αν ο αλλος εμενε σε περιοχη που δεν ειχε καλο σημα, πλεον να απολαμβανει καθαρη εικονα και καλυτερο ηχο αλλα δεν αλλαξαν εξοπλισμο τα καναλια! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ οποιος το νομιζει αυτο! απλα αλλαξανε τον τροπο που στελνουν το σημα τους! πριν το στελνανε αναλογικα ενω τωρα ΨΗΦΙΑΚΑ (εξου και το ψηφιακη τηλεοραση-εδω μεσολαβει η DIGEA) ουτως ωστε να μη χανετε ουτε ενα εικονοστοιχειο στη διαδρομη απο τον καθε πομπο στη κεραια του σπιτιου μας! με 2 λογια αυτο που κανει η DIGEA ειναι να λαμβανει απο τα καναλια το σημα τους (αναλογικο), να το μετατρεπει (ψηφιακο) και να μας το στελνει σπιτι μας! επομενως ειναι λογικο ο αλλος που εμενε στο βουνο και δεν επιανε καλα τα καναλια τωρα να τα πιανει καμπανα ολα! στην αθηνα ομως που ειμαστε κοντα στους πομπους οτι βλεπαμε πριν βλεπουμε και τωρα! καμια διαφορα!

η διαφορα θα ερθει σε λιγα χρονια με την HDTV (High Definition TV=Υψηλης Ευκρινειας Τηλεοραση) που τοτε ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ τα καναλια να αναβαθμισουν τον εξοπλισμο τους ετσι ωστε να προσφερουν την ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ που θα μπορουν να εχουν οι τηλεορασεις μας! ολοι λιγο πολυ εχετε δει κανα βιντεακι υψηλης ευκρινειας στο youtube (οσοι εχουν καινουριες HD οθονες) ή αποσπασματα ταινιων σε HD τηλεορασεις σε καταστηματα ηλεκτρικων ειδων! εκει ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ! αυτο που βλεπεις νομιζεις οτι διαδραματιζεται μπροστα σου εκεινη την στιγμη! αυτο ναι.. ειναι ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Αδαμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου