Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Έρχεται το Football Manager 2011!

Μία φορά να πάει κανείς σε ελληνικό γήπεδο αρκεί για  να καταλάβει ότι είναι περικυκλωμένος από «προπονητές» οι οποίοι φυσικά είναι μακράν καλύτεροι από τους υπάρχοντες και για διάφορους λόγους δεν ασχολήθηκαν με το επάγγελμα! 

Εκεί ακριβώς  είναι που «μπαίνει» το Football Manager βοηθώντας μικρούς και μεγάλους να βγάλουν το προπονητικό τους άχτι! 

Πόσο μάλλον το νέο Football Manager 2011 το οποίο δίνει ακόμα μεγαλύτερο εύρος «κινήσεων» στον χρήστη. 

Αν και δεν  έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα  από τη SEGA η ημερομηνία κυκλοφορίας του Football Manager 2011, σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται στα καταστήματα γύρω στα τέλη Οκτωβρίου με μέσα Νοεμβρίου. 

Το νέο παιχνίδι της SEGA έχει ενισχυθεί αρκετά προσφέροντας στον χρήστη μία πιο πραγματική αίσθηση του να είσαι προπονητής, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα πραγματοποίησης μυστικών συναντήσεων-διαλόγων με τους παίχτες, οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι.  

Όσον αφορά  το αγαπημένο κομμάτι των μεταγραφών, οι δημιουργοί-προγραμματιστές το πήγαν  σε ένα τελείως καινούργιο επίπεδο  προσθέτοντας 12 ρήτρες που στόχο έχουν να κάνουν τον παίχτη πιο ενεργό, όπως για παράδειγμα μπόνους σε περίπτωση που μπει στην εντεκάδα της χρονιάς. 

Το κεφάλαιο με τους ατζέντηδες των παιχτών που  ξεκίνησε από το 2005 έχει επίσης εμπλουτιστεί προσφέροντας πιο «σκληροτράχηλους» συζητητές. 

Στο προπονητικό  κομμάτι των παιχτών, 14 νέες δυνατότητες  έχουν προστεθεί δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη, ανάλογα με τον παίχτη, να εστιάζει σε συγκεκριμένες τακτικές όπως είναι οι κεφαλιές, τα ελεύθερα σουτ και οι τελικές προσπάθειες.  

Στον τομέα  των γραφικών, υπήρξε σημαντική βελτίωση στην 3D αναπαράσταση καθώς και νέα εντυπωσιακά ηχητικά εφέ των φιλάθλων. 

 Όπως ήταν  φυσικό η βάση δεδομένων των  παιχτών ενημερώθηκε ενώ αναβαθμίστηκε  το μενού από άποψη τακτικής  του παιχνιδιού.  

Το Football Manager είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια. Το νέο Football Manager 2011 υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Για να δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου