Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Η εκδίκηση των geeks


Οι “κολλημένοι με τον υπολογιστή” έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν κοπέλα, σύμφωνα με έρευνα του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κοινωνιολογίας.

Τελικά, όσο πιο πολύ βυθίζεσαι στον θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτήσεις μια φυσιολογική ερωτική ζωή. ...

Τουλάχιστον αυτό υποδεικνύει η έρευνα των Αμερικανών, καταρρίπτοντας τον “μύθο” του loser geek που δεν μπορεί να βρει ούτε μισή σύντροφο όσο ασχολείται με τον υπολογιστή του.


Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, το 82%  των συμμετεχόντων που είχαν πρόσβαση στο Ίντερνετ σπίτι τους δήλωσαν ότι η ερωτική τους ζωή είναι μια χαρά, σε αντίθεση με το.... φτωχό 63% αυτών που ήταν “απαλλαγμένοι” από την τεχνολογία!

“Αν και προηγούμενες έρευνες έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για αποσταθεροποίηση της προσωπικής ζωής σε όσους ασχολούνται πολλές ώρες με το διαδίκτυο, η δική μας έρευνα στην ουσία αποδεικνύει το αντίθετο. Πια το διαδίκτυο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση συντρόφου”, ισχυρίζεται ο επικεφαλής της έρευνας Μάικλ Ρόζενφελντ του Πανεπιστήμιου του Στάνφορντ.

Μάλιστα, το διαδίκτυο αναδεικνύεται ως ο καλύτερος τρόπος για δύο συντρόφους να βρουν χρόνο να μιλήσουν.

“Το διαδίκτυο δεν είναι απλώς ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσουμε επαφή. Πρόκειται για ένα νέο είδος κοινωνικοποίησης που μπορεί να διαμορφώσει τα είδη των σχέσεων που έχει ο άνθρωπος”, καταλήγει ο κ. Ρόζενεφλεντ. 


cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου