Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Θύμα βιασμού η Mέριλιν Μονρόε;

Λεπτομέρειες από το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Μέριλιν Μονρόε αποκάλυψε άνθρωπος που ήταν μαζί της ...
πριν από 48 χρόνια. Η μαρτυρία σε βρετανική εφημερίδα έρχεται να ρίξει λίγο φως στο μυστήριο που καλύπτει τον θάνατο της θρυλικής πρωταγωνίστριας.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα Daily Mail ο τζαζίστας Μπάντι Γκρέκο, εκείνο το Σαββατοκύριακο η Μέριλιν βρισκόταν στο Καλ Νέβα Λοτζ, γνωστό στέκι των διάσημων της εποχής αλλά και των μαφιόζων.

Μαζί της ήταν ο Φρανκ Σινάτρα και άλλα μέλη του διάσημου rat-pack, όπως οι Ντιν Μάρτιν, Σαμ Ντέιβις Τζούνιορ, και Κατ Κένεντι Λόφορντ.

Εκείνο το Σάββατο η γυναίκα - σύμβολο του σεξ έδειξε μια πλευρά που κανείς δεν είχε δει, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα λέει ο τζαζίστας. Ο Γκρέκο έδινε συναυλία, όταν ξαφνικά όλοι σώπασαν: η Μέριλιν εμφανίστηκε μεθυσμένη και φώναξε «τι στο διάολο κοιτάνε όλοι;».

Αργότερα το ίδιο βράδυ ο Φρανκ Σινάτρα και ο μαφιόζος Σαμ Τζιανκάνα φαίνεται πως επισκέφθηκαν το δωμάτιό της. 

Λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη εκεί δεν έχουν γίνει γνωστές, φαίνεται όμως πως ο Σαμ Τζιανκάνα και ο Φρανκ Σινάτρα «πότισαν» ουσίες τη Μέριλιν και επέτρεψαν τον βιασμό της από τον Τζιανκάνα κι άλλους παρευρισκομένους.

Την επόμενη ημέρα, η μεγάλη σταρ επέστρεψε σπίτι της, στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια. Ύστερα από μία εβδομάδα, στις 5 Αυγούστου 1962, θα την έβρισκαν νεκρή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου